Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντινάμο

Οι φανέλες με τις οποίες θα αγωνιστούν το βράδυ Ντινάμο και Ολυμπιακός

Στο Ζάγκρεμπ παίζει απόψε (21:45 OTE Sport) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Ντινάμο σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια, το αποτέλεσμα του οποίου είναι πιθανό να καθορίσει τη συνέχεια που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» είτε στο Champions League,

είτε στο Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη τους, σε συνδυασμό και με ήττα της Άρσεναλ στο Λονδίνο από την Μπάγερν, γίνονται το απόλυτο φαβορί για την δεύτερη θέση του ομίλου και ως εκ τούτου για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασσυλογικής διοργάνωσης, ενώ σε περίπτωση δικής τους επιτυχίας και νίκης της Άρσεναλ, εξακολουθούν να έχουν μεγάλες πιθανότητες για την πρόκριση στη συνέχεια του Champions League και ταυτόχρονα φτάνουν κοντά στην εξασφάλιση της τρίτης θέσης που οδηγεί στους «32» του Europa Legue.

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει με επιθετικό προσανατολισμό την ομάδα του, προσέχοντας ωστόσο και τα μετόπισθεν. Η ενδεκάδα αναμένεται να είναι περίπου η ίδια με το Λονδίνο, με τη διαφορά ότι τη θέση του Καμπιάσο θα πάρει ο Μιλιβόγιεβιτς.

Στην αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει ακόμα τους Καπίνο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Χουτεσιώτη, Λάτσι, Σαλίνο και Βούρο.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Μαξιμίρ» όπου θα γίνει ο αγώνας, η καθιερωμένη σύσκεψη. Σε αυτήν αποφασίστηκε ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα, ενώ η Ντινάμο με την γνωστή της μπλε στολή.

Το πλήρες πρόγραμμα των σημερινών αγώνων έχει ως εξής:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Μπαρτσελόνα

Λεβερκούζεν – Ρόμα

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αρσεναλ – Μπάγερν

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Πόρτο – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ντιναμό Κιέβου – Τσέλσι

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Λιόν

Βαλένθια – Γάνδη

Keywords
Τυχαία Θέματα