Η Μάρω Λύτρα και ο νέος της αγαπημένος

H Μάρω Λύτρα και o αγαπημένος της Theo Pappas, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν και οι δύο έφηβοι, αλλά τότε η γνωριμία τους δεν είχε την κατάληξη, που είχε αυτή τη φορά, καθώς η επανασύνδεση τους οδήγησε σε ένα δυνατό δεσμό.

Ο ίδιος είναι πλέον ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και με τον οποίο συγκατοικεί πια εδώ και λίγο καιρό στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου έχει πια επιστρέψει και ζει μόνιμα.

Η Μάρω επαγγελματίας νοσοκόμα πια δεν έχει εντελώς εγκαταλείψει το τραγούδι αφού εμφανίζεται δυο φορές την εβδομάδα εδώ και σχεδόν 3 χρόνια σε ένα παραδοσιακό

ελληνικό ουζερί-μεζεδοπωλείο το «Mythos» με ζωντανή μουσική.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη. «Είναι Έλληνας…», είχε αποκαλύψει τότε και συνέχισε: «Τον γνωρίζω από όταν ήμουν 15 χρονών και έτυχε όταν γύρισα να με πάρει τηλέφωνο. Έτσι τυχαία. Και βρεθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Δεν είναι παιδικός μου φίλος αλλά θυμάμαι όταν ήμουν 15 χρονών και τον είχα πρωτοδεί είχα πει, Ουάου μ” αρέσει αυτός και στα χρόνια που πέρασαν τον έβλεπα που και που και έτυχε τώρα να είμαστε μαζί».

Keywords
Αναζητήσεις
maro lytra 2015
Τυχαία Θέματα