“Η κυβέρνηση προσβάλλει τον πολιτισμό μας”

Με αφορμή την επιχείρηση “Ξένιος Ζευς” που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιος τομεάρχης για τα θέματα δημόσιας τάξης, Δημήτρη Τσουκαλάς σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´ αρχήν τι σημαίνει Ξένιος Ζευς:

"Στην Αρχαία Ελλάδα

η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους".

Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρικ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμά τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας.

Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το " επιχειρησιακό σχέδιο" της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ είναι αντίθετος με κάθε είδους πογκρόμ που προσβάλλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το γεγονός ότι η επιχείρηση αυτή εξελίχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 είναι τυχαίο»; διερωτάται ο βουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα