Η ιστορία του πρόσφυγα από τη Δαμασκό που συγκλονίζει

Θέλει να κάνει μήνυση σε λαθροδιακινητή επειδή έχασε τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του!

Η απίστευτη ιστορία του Yousef ,ενός πρόσφυγα από τη Δαμασκό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μαρτυρά το μέγεθος του δράματος με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι αυτοί οι άνθρωποι με το που πατήσουν το πόδι τους στη χώρα μας.

Ο Yousef έχασε τη γυναίκα του και 3 από τα 4 παιδιά του σε πρόσφατο ναυάγιο με πρόσφυγες στην Κω. Οι σοροί της γυναίκας του, του 7χρονου γιου

και της 1 ετών κόρης του βρέθηκαν αλλά δεν βρέθηκε το πτώμα του 14χρονου γιου του. «Γνωρίσαμε τον Γιουσέφ χθες, που ήρθε να βοηθήσει μαζί μας στην κουζίνα και στο σερβίρισμα του δείπνου για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πόλη της Κω. «Δεν περνάει η ώρα αλλιώς, μέχρι να γίνουν οι κηδείες και να μπορέσω να φύγω», είπε, γράφει στο προσωπικό της μπλογκ η δημοσιογράφος, συγγραφέας και μπλόγκερ Στέλλα Κάσδαγλη.

Μάλιστα, ο Σύρος πρόσφυγας θέλει να υποβάλει μήνυση εναντίον του Τούρκου λαθροδιακινητή που οργάνωσε τη μεταφορά τους με τρομερά ελλιπή μέτρα ασφαλείας και να διατηρήσει ένα νομικό εκπρόσωπο στην Ελλάδα, που θα επικοινωνεί με το λιμενικό, ώστε να εξασφαλίσει πως θα γίνει ό,τι ειναι δυνατόν για να βρεθεί η σορός του γιου του, του Ανάς.

Ωστόσο, μια δικηγόρος που βρήκε ο Yousef, του ζήτησε το υπέρογκο ποσό των3.700 ευρώ για να αναλάβει την υπόθεση, ένα ποσό που ο ίδιος δεν μπορεί να πληρώσει.

Σε περίπτωση που κάποιος δικηγόρος επιθυμεί να αναλάβει την εν λόγω υπόθεση δωρεάν, μπορεί να υποβάλει ΕΔΩ τα στοιχεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα