Η γυναίκα με το ωραιότερο πρόσωπο στον πλανήτη!

«Μεγάλα μάτια, ψηλά ζυγωματικά και παχιά χείλη είναι οι βασικές συνιστώσες ενός όμορφου προσώπου. Και η Φλόρενς τα διαθέτει», υποστηρίζει η ερευνήτρια Κάρμεν Λεφέβρ του πανεπιστημίου του St. Andrews αναφερόμενη στο πανέμορφο πρόσωπο της Φλόρενς Κολγκέιτ, νικήτριας του διαγωνισμού ομορφιάς της Lorraine Cosmetics.

Σύμφωνα με τους ερευνητές και τα… μαθηματικά, η Φλόρενς Κολγκέιτ διαθέτει το πρόσωπο με τις ιδανικότερες αναλογίες στον πλανήτη. Επίσης η Φλόρενς διαθέτει σχεδόν την ιδανική απόσταση μεταξύ του στόματος, των ματιών, του πηγουνιού και του μετώπου της.

Σύμφωνα με τις επιστημονικές

έρευνες, αυτή η αναλογία πρέπει να είναι 46%. Και η Φλόρενς αγγίζει το εξαιρετικό 44%! Όλοι οι παραπάνω ήταν οι λόγοι που η 18χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια βρέθηκε νικήτρια του πρωτότυπου διαγωνισμού Lorraine-Naked, που διοργάνωσε η εταιρία καλλυντικών Lorraine Cosmetics.

Πως έγινε η επιλογή του ομορφότερου προσώπου; Οι διαγωνιζόμενες εμφανίζονταν για να μετρηθούν από τους επιστήμονες χωρίς make up, ενώ δεν γίνονταν δεκτές όσες είχαν κάνει οποιουδήποτε είδους πλαστική επέμβαση.

Ποια είναι, όμως, η Φλόρενς Κολγκέιτ; Η Φλόρενς συνεχίζει να δουλεύει -παράλληλα με τις σπουδές της σε Διοίκηση επιχειρήσεων- ως σερβιτόρα σε μαγαζί fish and chips.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα