Η ΓΑΔΑ θέλει 312 κενές θέσεις στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Απουσία του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, με τη δικαιολογία ότι είχε υποχρεώσεις με την ομάδα για το ματς κυπέλλου με το Φωκικό, η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέληξαν στη «σολομώντεια λύση» των 312 κενών θέσεων, στο πλαίσιο της ασφαλούς διεξαγωγής του ντέρμπι αιωνίων το Σάββατο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η Αστυνομία άλλαξε την αρχική της εισήγηση να μείνουν πέντε σειρές

κενές στις θύρες 9-10-11 και πρότεινε να μείνουν τρεις, κάτι που σημαίνει ότι οι κενές θέσεις μειώνονται στις 312 από τις 1.000 που επιθυμούσαν αρχικά.

Παρότι είναι σαφώς λιγότερες οι θέσεις, ο Παναθηναϊκός διαφώνησε και σε αυτή την πρόταση και δεν την υπέγραψε ξεκαθαρίζοντας ότι «πρέπει να ισχύσει ό, τι και στο Καραϊσκάκης, όπου μένουν κενές 52 θέσεις».

Η άρνηση του Παναθηναϊκού δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η απόφαση της Αστυνομίας, καθώς η άποψη των αρχών είναι αυτή που θα μετρήσει στο τέλος.

Όσον αφορά στο διαιτητή, αποφασίστηκε να υπάρχει συνοδεία 15 ατόμων από τα αποδυτήρια μέχρι τη φυσούνα, ενώ κατά την διάρκεια της σύσκεψης ειπώθηκε ότι αυτά θα είναι τα αυστηρότερα μέτρα που έχουν ληφθεί ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα