Η ερώτηση- παγίδα που κάνουν οι γυναίκες: Πότε… περνάς στην επόμενη φάση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Υπάρχει σωστή απάντηση στην ερώτηση «Με πόσες έχεις πάει»;

Άντρες και γυναίκες πολύ συχνά λένε ψέματα γι’ αυτόν τον αριθμό. Αν πεις λίγες, πιθανόν να σε θεωρήσει άπειρο, αν όμως πεις πολλές, μπορεί και να την «κάνει», θεωρώντας πως είσαι ο… πολλά βαρύς που κυνηγά μόνο το σεξ.

Μια νέα έρευνα του IllicitEncounters.com, της βρετανικής ιστοσελίδας γνωριμιών για παντρεμένους, έφτασε στο συμπέρασμα

ότι ο ιδανικός αριθμός ερωτικών συντρόφων για τους άντρες είναι το 12 – πέρυσι σε αντίστοιχη έρευνα ήταν 10.

Την ίδια άποψη έχουν όμως και οι γυναίκες, πιστεύοντας ότι ο συγκεκριμένος αριθμός φανερώνει έναν άνθρωπο περιπετειώδη και φιλελεύθερο.

Έτσι αν έχεις πάει με 10 ή λιγότερες θεωρείσαι «πολύ συντηρητικός» και «άπειρος σεξουαλικά» ενώ αν έχεις βρεθεί στο κρεβάτι με πάνω από 19 περνιέσαι για «πολύ εγωιστής» και άνθρωπος που «δεν ευχαριστιέται με τίποτα».

Σύμφωνα με τον Christian Grant, εκπρόσωπο του IllicitEncounters.com, ο μαγικός αριθμός έχει μεγαλύτερη σημασία για τους άντρες απ’ ότι για τις γυναίκες.

«Οι άντρες θέλουν να θεωρούνται οι καλύτεροι είτε αυτό πηγάζει απ’ την επιθυμία τους να ικανοποιούν την σύντροφό τους είτε να φουσκώνουν το εγώ τους. Οι γυναίκες, απ’ την άλλη πλευρά, χαίρονται απλά να απολαμβάνουν τη στιγμή, χωρίς να τις ενδιαφέρουν οι παλιές εμπειρίες», σχολίασε στη Daily Mail.

Μια άλλη πρόσφατη μελέτη έδειξε άλλωστε ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες βρίσκουν λιγότερο ελκυστικά για σχέση τα άτομα του που έχουν αλλάξει πολλούς ερωτικούς συντρόφους.

Όπως και να έχει, το καλύτερο είναι να είσαι ειλικρινής, όμως όχι στο πρώτο ραντεβού ούτε στο δέκατο. Στην αρχή, καλό είναι να αποφεύγεις αυτή τη συζήτηση και να μην προσπαθείς να παρουσιαστείς ως κάτι που δεν είσαι…

Προτιμότερο να «πληρώσεις» για κάτι που ισχύει, παρά για κάποιο ψέμα που της είπες.

Το άρθρο Η ερώτηση- παγίδα που κάνουν οι γυναίκες: Πότε… περνάς στην επόμενη φάση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα