Η εκρηκτική Μαρία απαντά στον σάλο που ξέσπασε για την εμφάνισή της (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Μαρία Κορινθίου δέχθηκε ποικίλα σχόλια για την εμφάνισή της στη θεατρική σκηνή και τον ρόλο της «Μαρίνας» στο «Γοργόνες και Μάγκες».

Η ηθοποιός κάνει μια αποκαλυπτική εμφάνιση καθώς χορεύει για χάρη του ρόλου της στη νυχτερινού κέντρου με σέξι κορμάκι και φτερά.

«Είχε γίνει και τότε ντόρος με το κοστούμι αυτό και με την Μάρθα Καραγιάννη, μας το είπε η ίδια, οπότε χαιρόμαστε που έγινε αυτός ο ντόρος» σχολίασε ο σκηνοθέτης της παράστασης,

Γιώργος Βάλαρης.

Από την πλευρά της η Μαρία Κορινθίου σχολίασε: «Και να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο. Μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση.

Μου το είχε πει η κυρία Μάρθα πως συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο «Κορίτσια για φίλημα» είχε ακούσει πολλά και μου είπε «μη δίνεις σημασία». Το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ και άυπνοι, με πολύ μεράκι.

Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι. Αν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ. Γίνεται επί τούτου.»

Το κοστούμι της παράστασης παρόλα αυτά τροποποιήθηκε, με την ενδυματολόγο να προσθέτει περισσότερες πούλιες και φτερά.

Το άρθρο Η εκρηκτική Μαρία απαντά στον σάλο που ξέσπασε για την εμφάνισή της (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα