Η εκπληκτική εμφάνιση της Τζολί, άφησε ακάλυπτα όλα τα τατουάζ της (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην πρεμιέρα της ταινίας «First They Killed My Father», συμβολικός ίσως τίτλος, στη Νέα Υόρκη, η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την μισή της πλάτη και τα χέρια της.

Τα αμέτρητα τατουάζ που έχει η διάσημη ηθοποιός στο σώμα της έγιναν για ακόμη μια φορά θέμα συζήτησης.

Η 42χρονη ηθοποιός φέρεται να έχει στο σώμα της περίπου 20 τατουάζ, όλα με μεγάλη σημασία.

Στη βραδιά παρέστη

ο 78χρονος πατέρας της, Γιον Βόιτ, οι σχέσεις της με τον οποίο μέχρι σήμερα δεν ήταν και οι καλύτερες.

Τα φλας άστραψαν απαθανατίζοντας εκτός από τον πατέρα της και τα παιδιά της, τα τατουάζ που βλέπουμε με αυτόν τον τρόπο πρώτη φορά.

Αυτές είναι εξηγήσεις πίσω από τα τατουάζ της:

Η φράση «Know Your Rights» σε gothic γραμματοσειρά, από το ομώνυμο τραγούδι των Clash.Οι γεωγραφικές συντεταγμένες από τα μέρη που γεννήθηκαν τα παιδιά της και Μπραντ Πιτ.Βουδιστικό ξόρκι αφιερωμένο στο γιο της, Μάντοξ.Βουδιστικός ναός που υπενθυμίζει σε όποιον το έχει να είναι επιεικής απέναντι στον εαυτό του και τους άλλους.Αρχαία βουδιστική μάντρα που θεωρείται πως φέρνει τύχη πλούτο, που της έκανε Ταϊλανδός μοναχός το 2016.Πλέγμα που αντιπροσωπεύει τέσσερις ηπείρους και τα τέσσερα στοιχεία- Γη, νερό, αέρας και φωτιάΦράση στα αραβικά που σημαίνει «αποφασιστικότητα». Το έφτιαξε το 2009 για να καλύψει το τατουάζ που είχε κάνει με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον.Φράσεις από αραβικό κείμενο που έκανε το 2013, λίγο μετά την διπλή μαστεκτομή.

Το άρθρο Η εκπληκτική εμφάνιση της Τζολί, άφησε ακάλυπτα όλα τα τατουάζ της (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα