Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια λαμπερή επίδειξη με νυφικά πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο την Κυριακή.

Στην πασαρέλα, ανάμεσα σε άλλα μοντέλα, βρέθηκε και η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν.

Η 21χρονη καλλονή του GNTM μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το ροζ βίντεο, για το οποίο έχει ήδη κινηθεί νομικά.

«Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα. Εννοείται πώς δεν είμαι εγώ, είναι ψευδές όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου και έχω κινηθεί ήδη νομικά.

Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά δεν θα κάνω μήνυση ακόμα.

Έχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα το καταφέρει»!

Η Μέγκι Ντρίο σχολιάζει στον Λούη το «ροζ βίντεο»

To μόντελο που κέντρισε το ενδιαφέρον και κέρδισε τις εντυπώσεις από ριάλιτι μόδας, σχολίασε πρώτη φορά την φημολογία για το «ροζ βίντεο» της νικήτριας, Ειρήνης Καζαριάν, δίνοντας και την δική της συμβουλή. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Έχω παρακολουθήσει το θέμα, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Δεν το έχω δει το βίντεο, δεν το ζήτησα κιόλας. Δεν ξέρω τί έχει γίνει με αυτό το θέμα. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Δεν ξέρω αν είναι η Καζαριάν ή όχι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο της το έκαναν…

Αν γινόταν σε εμένα δεν θα ήξερα πως να το διαχειριστώ. Μια συμβουλή μόνο στην Καζαριάν, να προσέχει με ποιους συναναστρέφεται και τί της γίνεται. Ήταν πολύ μεγάλη κακία αυτό που της έκαναν, αλλά ο κόσμος είναι κακός.

Το άρθρο Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα