Η Χρυσή Αυγή προσλαμβάνει εταιρίες σεκιούριτι για την περιφρούρηση της Αθήνας!

Σε εταιρίες σεκιούριτι έχει απευθυνθεί η Χρυσή Αυγή με σκοπό να καταπολεμίσει την εγκληματικότητα στις υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής! Σύμφωνα με δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου, βουλευτή του κόμματος, στο ραδιόφωνο της NET, οι εργαζόμενοι στις εταιρίες θα ενημερώνουν την αστυνομία, όποτε βλέπουν ύποπτες κινήσεις. Επίσης, η Χρυσή Αυγή

προτίθεται να καλύψει τα κενά προσωπικού στις εταιρείες αυτές με άνεργα μέλη και φίλους του κόμματος, οι οποίοι θα πληρώνονται από την κομματική επιχορήγηση, που θα λάβει η Χρυσή Αυγή. Ο βουλευτής έκανε λόγο για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, η οποία είναι «στο κόκκινο».

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» είπε χαρακτηριστικά: «Προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί πως θα διαθέσουμε για τη φύλαξη των περιοχών του κέντρου της Αθήνας χρήματα από την κρατική επιχορήγηση που θα λάβουμε. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με τρεις ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι, με τις οποίες θα συνεργαστούμε για να δώσουμε και πάλι το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους των υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης και όχι βέβαια της πλατείας Κολωνακίου, της Εκάλης και της Κηφισιάς, όπου έτσι κι αλλιώς περιπολούν εταιρείες που πληρώνονται από ιδιώτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα