Ι-άρωμα σε μπουκαλάκι από την Apple!

Οι φανατικοί υποστηρικτές και αγοραστές της Apple πλέον έχουν τη δυνατότητα να έχουν αυτή την αίσθηση της μυρωδιάς του i-pad, i- phone και i-mac σε ένα μικρό μπουκαλάκι, μιας και δημιουργήθηκε αντίστοιχο άρωμα για τους καταναλωτές.

Οι Γκάβιν Μπελ, Τζάρα ντε Κούτζερ και Σάιμον Μακγλίν, Αυστραλοί κι οι τρεις στην καταγωγή, συνεργάστηκαν με την εταιρεία αρωμάτων Air

Aroma και δημιούργησαν το πρώτο άρωμα που μυρίζει ακριβώς όπως ένα ολοκαίνουριο iPad, MacBook και iPhone.
Για να έχεις μια αίσθηση του αρώματος, φαντάσου τις μυρωδιές από μελάνι, χαρτί, αφρώδες υλικό, κολλητική ταινία κι ένα ίχνος κόλλας, όλα μαζί συνδυασμένα, μιας κι αυτές είναι οι μυρωδιές, που συνδυάστηκαν κατά τη δημιουργία του. Έτσι, όταν κάποιος το μυρίζει, έχει την άσιθηση του unboxing μιας καινούργιας συσκευής.
Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε τυχαία, καθώς για να εξασφαλιστεί το τέλειο αποτέλεσμα, εστάλη ένα ολοκαίνουριο MacBook στα εργαστήρια της Air Aroma στη Γαλλία για να «αιχμαλωτιστούν» από επαγγελματίες δημιουργούς αρωμάτων και να αναλυθούν οι μυρωδιές κατά το άνοιγμα του κουτιού. Στη συνέχεια εστάλη στην Αυστραλία μαζί με δείγμα του αρώματος για να χρησιμοποιηθεί από τους τρεις καλλιτέχνες σε ειδική έκθεση που θα οργανώσουν και το θέμα της θα είναι η ψηφιακή εποχή. Προς το παρόν πάντως τα συγκεκριμένα αρώματα δεν διατίθενται στην αγορά, αλλά βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα