Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν- Τρομάζεις να τη γνωρίσεις

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι αδερφές Καρντάσιαν είναι πάντα στην τρίχα, με τρέσες, πανάκριβα ρούχα, υπερβολικό μακιγιάζ και όλα τα φλας πάνω τους. Το ίδιο και η Κλοέ, η 33χρονη reality star που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson.

Οι φωτογραφίες της είναι προσεγμένες και φροντίζει να μην την πιάσουν ποτέ αδιάβαστη οι παπαράτσι. Να όμως που, από κοντά και χωρίς φίλτρα, η αληθινή Κλόε, λίγη σχέση έχει με την Κλόε που βλέπουμε στο reality show και το Instagram.

Keeping

up #gocavs

A post shared by Taya El-Hayek (@taya_elhayek) on Oct 17, 2017 at 4:55pm PDT

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Oct 16, 2017 at 3:34pm PDT

❥ Good American Campaign ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Sep 7, 2017 at 6:20pm PDT

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε μια φαν της στο Instagram, η οποία έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ, όπου η Kλόε ποζάρει με τους θαυμαστές της. Τα μαλλιά της είναι χωρίς τρέσες, το μακιγιάζ της πιο φυσικό και η ίδια μοιάζει με… κανονική γυναίκα.

«Ουάου, μοιάζει εντελώς διαφορετική χωρίς φίλτρα. Είναι ωραίο όμως να τη βλέπεις να χαμογελάει αληθινά χωρίς να κάνει duck face», σχολίασε εύστοχα ένας. Από την άλλη, οι περισσότεροι την κατέκριναν για την «ψευτιά» που έχει πάνω της, τονίζοντας ότι η διαφορά είναι τρομακτική…

Sort of over Andrew and Hrush in this picture but I got over it and I love them again

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Sep 8, 2017 at 11:19am PDT

Το άρθρο Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν- Τρομάζεις να τη γνωρίσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα