Η αιτία που «θόλωσε» το μυαλό του αστυνομικού- Συντετριμμένος δηλώνει ο Σημίτης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά το σοκ που προκάλεσε στο πανελλήνιο η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, με τον 47χρονο αστυνομικό να σκοτώνει σύζυγο, παιδί και πεθερά και να αυτοκτονεί, έρχονται αποκαλύψεις στο φως.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι πιθανή αιτία προστριβών ήταν κληρονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μόνιμο σημείο τριβής τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια ήταν το σπίτι που έμενε η πεθερά του αστυνομικού. Ο Χρήστος

Ζαπαντιώτης ήθελε να φύγει η πεθερά από τον πρώτο όροφο και να το κάνουν ιατρείο για την σύζυγό του, η οποία ήταν ιατρός ρευματολόγος στο ΙΑΣΩ, ώστε να μην πληρώνουν ενοίκιο.

Ωστόσο τόσο η πεθερά του αστυνομικού όσο και η σύζυγός του, διαφωνούσαν.

Ο αστυνομικός πήρε την μοιραία απόφαση και την εκτέλεσε χθες τα χαράματα. Οι ιατροδικαστικές εκτιμήσεις τοποθετούν το έγκλημα γύρω στις 2-3 π.μ. της Δευτέρας.

Προφανώς προηγήθηκε καβγάς για το θέμα και ο αστυνομικός, αρχικά έριξε δύο εκφοβιστικές βολές με το υπηρεσιακό του περίστροφο στον τοίχο. Στη συνέχεια έριξε τρεις φορές στο στήθος της γυναίκας του, καταδίωξε την πεθερά του στο σαλόνι και την πυροβόλησε μία φορά. Ακολούθως, πήγε στο υπνοδωμάτιο και πυροβόλησε το παιδί τους στο κεφάλι. Ολοκληρώνοντας την πράξη του, γονάτισε, έβαλε πιστόλι κάτω από το σαγόνι του και αυτοπυροβολήθηκε. `

Η ασφάλεια μελετά και μια ακόμη εκδοχή για τα αίτια του φονικού, αν και συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Σύμφωνα με αυτή, ο δράστης πίεζε την πεθερά του να του γράψει στο όνομά του ένα σπίτι ιδιοκτησίας της.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του συγγενή που τους βρήκε νεκρούς

«Το παιδί δεν είχε πάει στο σχολείο» αναφέρει εξάδελφος της νεκρής μητέρας εξηγώντας πώς εντόπισαν τους νεκρούς. «Σκαρφάλωσα απ’ το πλάι, στην σκάλα την εξωτερική και είδα μέσα ότι είναι ανοιχτή η πόρτα η κεντρική και είδα την κοπέλα και τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα» αφηγείται τη δραματική στιγμή του εντοπισμού των νεκρών.

Ο Γιώργος Διδασκάλου, ο συγγενής της οικογένειας που βρέθηκε πρώτος μπροστά στις τρομακτικές εικόνες της οικογενειακής τραγωδίας, μετέφερε τι αντίκρισε όταν μπήκαν στο σπίτι.

«Είδαμε τη μητέρα με την κόρη στο σαλόνι» αναφέρει και όταν πρέπει να συνεχίζει ένας κόμπος ανεβαίνει στη φωνή του: «Το μωρό ήταν στο κρεβάτι, στην κρεβατοκάμαρα και ο πατέρας γονατισμένος στο κρεβάτι μπροστά…».

Συντετριμμένος ο Κώστας Σημίτης

Συντετριμμένος δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, για το τραγικό συμβάν στους Αγίους Αναργύρους, όπου αστυνομικός που υπηρετούσε στη φρουρά του, σκότωσε την σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Πρόκειται για μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του σ΄ όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στη προσωπική μου ασφάλεια. Είμαι συντετριμμένος για το τραγικό γεγονός. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δυο οικογένειες», δήλωσε ο κ. Σημίτης.

Το άρθρο Η αιτία που «θόλωσε» το μυαλό του αστυνομικού- Συντετριμμένος δηλώνει ο Σημίτης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
αστυνομικος σημιτη σκοτωνει
Τυχαία Θέματα