Η αφίσα που έφερε τη «ρήξη» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Η αφίσα που κυκλοφόρησε η Νέα Δημοκρατά για τα 17,7 εκατομμύρια ευρώ από τις μίζες που επιστρέφονται στους πολίτες με εντολή Σαμαρά, δεν άρεσε καθόλου στο ΠΑΣΟΚ. Η κριτική που ακολούθησε ήταν έντονη δια στόματος του γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος, Δημήτρη Καρύδη.
Η αφίσα της ΝΔ,

ανέβηκε στην σελίδα του κόμματος στο facebook και κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρύδης αναφέρει:
«Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες».
«Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου» συνεχίζει ο κ. Καρύδης και προσθέτει: «Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, την αφίσα της ΝΔ για επιστροφή προς τα δημόσια ταμεία 17.7 εκ. ευρώ από «μίζες».

Σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «τα Ζάππεια με τα 17 δισ. δικαιώνονται...αν προσθέσεις τρία μηδενικά στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα