Η Scarlett Johansson δεν είναι «γυναίκα-δηλητήριο»!

Η ηθοποιός Scarlett Johansson είναι πάντα ένα ενδιαφέρον θέμα να διαβάσει κανείς. Η τελευταία της συνέντευξη στο “Stylist” ξεδιπλώνει την ιστορία και το πως ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο.

«Όταν ήμουν παιδί, ήμουν ατρόμητη και είχα αρκετό κουράγιο, και το ότι βρίσκομαι εδώ σήμερα οφείλεται στο κουράγιο αυτό. Νομίζω ότι στην κινηματογραφική βιομηχανία, πρέπει να έχεις κουράγιο, γιατί ζητάνε

από εμάς να κάνουμε πράγματα που απέχουν από την φυσιολογική μας ζωή. Ή θα κρεμιόμαστε έξω από ένα κτίριο, ή θα σερνόμαστε σε ένα δάσος, ή θα πονάμε συναισθηματικά. Βρίσκεις τον εαυτό σου να σκέφτεται, τι κάνω; αυτό είναι τρελό!, Ωχ η κάμερα με τραβάει!», τόνισε η Scarlett.

Και παρόλο που βγάζει προς τα έξω μία πολύ δυνατή, θηλυκή φιγούρα, η Scarlett μπορεί να γίνει πολύ ευαίσθητη κάποιες στιγμές.

Όπως είπε: «Είναι ανθρώπινο κάποιες φορές, ότι κάτι θα σε αγγίξει. Αλλά τις περισσότερες φορές, κάποια πράγματα γίνονται για καλό. Νομίζω ότι ακούγεται κάπως, αλλά είναι σωστό. Οι ταινίες που ήθελα να ασχοληθώ και δεν κατάφερα, ή όταν κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά, χρησιμοποίησα το μυαλό μου διαφορετικά, για να προσεγγίσω αυτά τα θέματα. Είναι καλό να έχεις προκλήσεις, σε κάνουν καλύτερο ηθοποιό και δυνατότερο άνθρωπο».

Για την ταμπέλα της ως «γυναίκα-δηλητήριο» απολογήθηκε:

«Είναι λίγο βαρετό να πρέπει να το υποστηρίξεις, να πεις ότι δεν ήταν σκοπός μου να παίξω τον ρόλο της σαγηνευτικής γυναίκας. Στο “Vicky Kristina Barcelona”, ο ρόλος μου δεν ήταν της «πλανεύτρας» γυναίκας. Είναι ελεύθερη με την σεξουαλικότητά της, δεν είναι «μέγαιρα», είναι μια σίγουρη γυναίκα. Υπάρχει μια παρανόηση, εδώ, ότι όταν παίζεις μία σίγουρη για τον εαυτό της, γυναίκα σε κάνουν και αδίστακτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα