Η Paulina Gretzky ξαναχτυπά με ακόμα μία σέξι φωτογράφιση!

Τον μπαμπά της φαίνεται να έχει βαλθεί να τρελάνει η ανερχόμενη τραγουδίστρια, που φωτογραφήθηκε με ένα μαγιό το οποίο λίγα άφηνε στην φαντασία, καθώς το ντεκολτέ έβγαζε μάτια!

Κι όλα αυτά, για τις ανάγκες του περιοδικού “Complex”.

H 23χρονη αοιδός είναι κόρη μεγάλου παίκτη του χόκεϊ επί πάγου, του Wayne Gretzky, o οποίος δεν εγκρίνει πάντα τις σέξι επιλογές της κόρης του, καθώς στις αρχές Ιουλίου, της «έκλεισε» τον λογαριασμό της στο twitter, επειδή προκαλούσε στο διαδίκτυο με τις πικάντικες φωτογραφίσεις της!

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο -που της έπαιρνε συνέντευξη- αν οι «καυτές» φωτογραφίες κάνουν μεγαλύτερο σάλο από την καριέρα της, η ανερχόμενη wanna be τραγουδίστρια είπε: «Είμαι μία φυσιολογική 23χρονη. Το να συγκεντρώνω την προσοχή, είναι μέρος της καριέρας που διάλεξα, αλλά, θα επιθυμούσα να με έβλεπαν αλλιώς. Όσο για την φήμη ότι ο πατέρας μου έκλεισε τον λογαριασμό μου στο twitter, είναι τελείως λάθος. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαι έξυπνη. Δεν είμαι χαζοχαρούμενη. Νομίζω ότι φταίει η παλαιότερη γενιά που δεν με καταλαβαίνει και που ούτε θέλει και το μόνο που επιθυμεί είναι να με ρίχνει στα σκ@τ@!».

Keywords
Τυχαία Θέματα