Η Ke$ha φωτογραφήθηκε φορώντας την Αμερικάνικη σημαία!

Το νέο άλμπουμ της Ke$ha θα βγει στα δισκοπωλεία σύντομα και η νεαρή τραγουδίστρια έκανε μία ιδιαίτερη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού “V”, για να μιλήσει για τα καινούργια της τραγούδια από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ με τον τίτλο “Spandex on the Distant Horizon”.

Η 25χρονη ροκ τραγουδίστρια φόρεσε ένα «περίεργο» φόρεμα με την Αμερικάνικη σημαία, των Dsquared και δεν παρέλειψε να βάψει ασορτί το πρόσωπο της!

Η Ke$ha, η οποία πάντα προκαλεί

με αυτά που κάνει και λέει και που πριν λίγο καιρό είχε φωτογραφηθεί να ουρεί μέσα στην μέση του δρόμου «επειδή άκουσε τα ζωώδη ένστικτά της» αποφάσισε να μιλήσει με τον δικό της «γλαφυρό» τρόπο:

Για την θέση της στο μουσικό στερέωμα:

«Αισθάνομαι ότι υπάρχουν τα αστέρια της ποπ στον κόσμο και υπάρχω και εγώ, σαν την μικρή βρώμικη αδελφή, η οποία τρέχει με σκατά στο πρόσωπό της, φορώντας στρατιωτικές μπότες γιατί δεν μπορεί να περπατήσει τα τακούνια!».

Για την παιδική της ηλικία:

«Η πρώτη μου μνήμη ήταν όταν ζούσαμε στο Van Nuys, και περπατούσα ξυπόλυτη. Μετά από λίγο καιρό μετακομίσαμε στο Tennessee, όπου έκανα πεζοπορία και κρεμιόμουν από τα σχοινιά. Πάντα οδηγούσα μία Trans-Am, που είναι το αυτοκίνητο της επιλογής μου».

Εάν αισθάνεται ως ποπ σταρ της «εργατικής τάξης»:

«Υπάρχει πάντα ένα στοιχείο σε αυτό που κάνω που έχει σχέση με την καταγωγή μου, η οποία είναι η «εργατική τάξη. Δεν ήμουν ποτέ το πλούσιο παιδί και δεν ήμουν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Λύκειο. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια και πλούσια για να γίνεις επιτυχημένη».

Για το νέο της άλμπουμ:

«Ο πρώτος μου δίσκος, ήταν για μένα που ζούσα στο Λος Άντζελες, η προσπάθεια μου να πληρώσω το ενοίκιο, να περνάω καλά και αισθάνομαι καλά με το τίποτα! Αφού όμως είδα πόσους ανθρώπους, η μουσική μου επηρεάζει, και συνειδητοποίησα ότι έχω ευθύνη για το ότι λέω, αυτό που λέω πρέπει να είναι θετικό. Το μήνυμα που στέλνει το νέο μου άλμπουμ, είναι ότι όλοι μας έχουμε μέσα μας, έναν πολεμιστή».

Για τον ήχο που θα έχει το άλμπουμ:

«Κάποιοι θα σοκαριστούν. Κάποιοι θα χαρούν να μάθουν, ότι δεν κάνω χαζή κοριτσίστικη ραπ μουσική. Κατάγομαι από τον Νότο, έχω αρκετή σόουλ μέσα μου. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η ποπ μουσική. Αυτό κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα