Η Football League στη σέντρα

Σέντρα στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας μας, το πρωτάθλημα της Football League με τις περισσότερες των ομάδων να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τα οποία ίσως δημιουργήσουν προβλήματα σε κάποιες από αυτές στην πορεία του πρωταθλήματος.

Σίγουρα η Football League, η παλιά Β΄Εθνική κατηγορία όπως την γνωρίσαμε, δεν έχει την λάμψη της Super League,

τα καλύτερα γήπεδα, τα χρήματα και τις συνθήκες εκείνες που θα κάνουν το πρωτάθλημα ακόμα καλύτερο,όμως έχει άλλα «χαρίσματα», όπως τη δεδομένη μαχητικότητα των ομάδων, τον έντονο ανταγωνισμό για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και το τοπικό χρώμα που δίνει κάθε μκρή κοινωνία σε αυτή την κατηγορία.

Επίσης φέτος δεν έχει την ομάδα που δεδομένα θα τερματίσει πρώη, όπως πέρυσι είχε την ΑΕΚ και βέβαια τον Ηρακλή, που είχαν κάνει το πρωτάθλημα μονόλογο, ενώ θα είναι και πάλι ενιαία.

Ευχή όλων είναι να διεξαχθεί ένα καλό απο πλευράς θεάματος και ανταγωνισμού και βέβαια να το τελειώσουν όλες οι ομάδες καθώς τα οκονομικά προβλήματα ταλανίζουν τη διοργάνωσή του.

Ας δούμε όμως το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής που ξεκίνησε χθες με το παιχνίδι Κέρκυρα-Καλλιθέα 1-0:

Σάββατο 26/9

18:00 Α.Ε. Λάρισα-Λαμία

Κυριακή 27/9

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος

16:00 Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή

16:00 Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός

16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας

16:00 Τρίκαλα-Κισσαμικός

16:00 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

Δευτέρα 28/9

18:00 Εργοτέλης-Χανιά

*Ο αγώνας Πανελευσιανιακός-Παναχαϊκή αναβλήθηκε καθώς δόθηκε προθεσμία στην Παναχαϊκή να προσκομίσει εγγυητική επιστολή προκειμένου να πάρει την άδεια συμμετοχής, ενώ έχει αναβληθεί και ο αγώνας μεταξύ Πανσερραϊκού-Ολυμπιακού Βόλου, λόγω διευκρινήσεων που έχει ζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού από τον Πανσερραϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα