Η 43χρονη Έλλη Κοκκίνου φωτογραφίζεται με μαγιό

Τα 43 έτη έκλεισε αισίως η γοητευτική και εντυπωσιακή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello μίλησε για όλα, για την ηλικία της, τη σχέση της με το Γιώργο Μπόγρη και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Ο Γιώργος (σ.σ. Μπόγρης) είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του και ξέρει να στηρίζει μια γυναίκα και μια σχέση που θέλει. Έχει απίστευτο χιούμορ και γελάω πάρα πολύ μαζί του. Επίσης είναι πολύ υπομονετικός. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», δήλωσε η Έλλη.

Αναφορικά με το αν έχει κάνει αισθητική επέμβαση, απάντησε: «Όχι, δεν έχω πειράξει κάτι γιατί φοβάμαι. Επίσης νομίζω ότι ακόμα δεν χρειάζεται. Κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστεί όμως δεν ξέρω ακόμα πώς θα αντιδράσω».

Τέλος, για το πώς νιώθει με το πέρασμα των χρόνων: «Να σας πω την αλήθεια δεν τον καταλαβαίνω. Σίγουρα όμως όταν αντικρίζω κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες μου βλέπω μια πιο φρέσκια Έλλη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Όμως αυτό που μου λένε όσοι με ξέρουν καλά είναι ότι ευτυχώς κρύβω ένα παιδί μέσα μου και διατηρώ ακόμα μια παιδικότητα και μια τρέλα που με κάνουν να μην καταλαβαίνω ότι είμαι 43 χρονών. Εγώ νιώθω 20 χρονών».

Keywords
Τυχαία Θέματα