Η 32χρονη δασκάλα του σεξ ζητάει άρση των περιορισμών

Ως γνωστόν η 32χρονη Shelley Dufresne μαζί με την 24χρονη Rachel Respess είχαν πρωταγωνιστήσει σε ένα «ερωτικό τρίγωνο» με τον 16χρονο τότε μαθητή τους, γεγονός που τους οδήγησε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως, όταν ο μαθητής μίλησε για το εν λόγω περιστατικό στους συμμαθητές τους, περηφανευμένος για το… επίτευγμά του.

Τώρα, η υπόθεση κάνει ξανά τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ καθώς μια από τις δύο καθηγήτριες, η μητέρα τριών παιδιών Shelley Dufresne, ζητά από τους δικαστές να άρουν τους περιορισμούς που της έχουν επιβάλλει. Συγκεκριμένα, μέσω του δικηγόρου της, ζητά να μπορεί να βγαίνει από το σπίτι της μερικές ώρες για να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, αλλά και να παρακολουθεί κάποια μαθήματα γυμναστικής. Τα αιτήματα της 32χρονης θα εξεταστούν από τις αμερικανικές δικαστικές αρχές στις 25 Νοεμβρίου.

Η 32χρονη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη από την φυλακή με εγγύηση 200.000 δολαρίων και με την προϋπόθεση ότι θα έμενε σε κατ ‘οίκον περιορισμό -με εξαίρεση κάποιες περιορισμένες και ιδιαίτερα σημαντικές περιστάσεις- ζητά να εξεταστούν ξανά οι όροι της ποινής που της επιβλήθηκε.

Σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται για σεξουαλική αποπλάνηση και βιντεοσκόπηση των ερωτικών τους περιπτύξεων με μαθητή τους, θα επιστρέψουν στα δικαστήρια στις αρχές του Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα