Γυναίκα “σαΐνι” παγίδεψε τους γιατρούς που ήθελαν να της πάρουν 40.000 ευρώ για χειρουργείο της κόρης της

Μια γυναίκα από την Κομοτηνή με ικανότητες… ντετέκτιβ, παρέδωσε «στο πιάτο» στους αστυνομικούς, δύο «γιατρούς», που επιχείρησαν μαζί με συνεργούς τους να την εξαπατήσουν και να της αρπάξουν ούτε λίγο ούτε πολύ, 40.000 ευρώ!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι δύο «γιατροί» από τη Βουλγαρία, με…ειδικότητα «χειρουργών», χρησιμοποίησαν και σ’ αυτή τη γυναίκα, ό,τι χρησιμοποιούν συνήθως για να εξαπατήσουν. Δέχθηκε τηλεφώνημα στο οποίο ένας άνδρας της συστήθηκε σαν γιατρός, την πληροφόρησε ότι τάχα η κόρη της είχε πέσει θύμα τροχαίου

και χρειαζόταν επείγουσα χειρουργική επέμβαση, αλλά και το ποσό των 40.000 ευρώ για τα έξοδα! Η γυναίκα κατάλαβε και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία στην προσπάθειά της να διασώσει τις οικονομίες και άλλων μανάδων. ΄Ετσι, οι αστυνομικοί που έφθασαν αθέατοι στο σημείο όπου η γυναίκα θα παρέδιδε τα χρήματα όπως είχε «συμφωνήσει» με τους «γιατρούς», επενέβησαν και τους συνέλαβαν με τον έναν να ανθίσταται σθεναρά!

Οι «γιατροί» που συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και για παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση, ενώ παραμένουν άγνωστοι οι εγκέφαλοι που κινούν τα νήματα από τη Βουλγαρία. Διαπιστώθηκε, ωστόσο, ότι  οι «γιατροί», χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, επιχείρησαν το ίδιο πρωί στην πόλη και σε οικισμό της Κομοτηνής να εξαπατήσουν ακόμη τρεις ημεδαπούς, εκ των οποίων οι δύο ηλικιωμένοι, χωρίς να τα καταφέρουν, ενώ επιπλέον την 6-7-2023 το πρωί, προκύπτει ότι  εξαπάτησαν στην Ξάνθη μία ηλικιωμένη αποσπώντας της το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ και 40 χρυσές λίρες. Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στη δικαιούχο του, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι το οποίο ανευρέθηκε στο εσωτερικό του οχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα