Γυναίκα έπεσε στο μετρό: Το τρένο σταματάει στο παρά ένα – Σοκαριστικό βίντεο

Γυναίκα έπεσε στο μετρό: Πλήθος επιβατών σε σταθμό του μετρό στο Μπουένος Άιρες έσωσαν τη ζωή μιας γυναίκας που έπεσε στις γραμμές, λίγο πριν φτάσει στην αποβάθρα ο συρμός. Το περιστατικό συνέβη σε σταθμό του μετρό της πρωτεύουσας της Αργεντινής την Τρίτη. Tις τελευταίες ώρες, το viral βίντεο από την αγωνιώδη προσπάθεια των επιβατών να σταματήσουν το τρένο που ερχόταν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας της αποβάθρας καταγράφουν τη στιγμή που ένας άνδρας χάνει τις αισθήσεις του. Πέφτει με ορμή στην ανυποψίαστη γυναίκα η οποία βρίσκεται σε λίγα δευτερόλεπτα στις ράγες του μετρό.

Αμέσως οι παρευρισκόμενοι σπεύδουν στην άκρη της αποβάθρας του μετρό. Κάνουν σήμα όπως μπορούν στον οδηγό του συρμού ώστε να σταματήσει έγκαιρα το τρένο, πριν το σημείο όπου βρίσκεται πεσμένη η άτυχη γυναίκα. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνονται οι επιβάτες να καταφέρνουν να ειδοποιήσουν τον οδηγό του μετρό εγκαίρως. Στη συνέχεια, ορισμένοι από αυτούς πηδούν στις ράγες προκειμένου να ανασύρουν την άτυχη γυναίκα. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά.

Γυναίκα έπεσε στο μετρό: Δείτε το σοκαριστικό βίντεο
Keywords
Τυχαία Θέματα