Γρηγόρης Λέων – Πάτρα: «Δεν αποκλείεται ο ασφυκτικός θάνατος των κοριτσιών»

Ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου, σχετικά με την απώλεια των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Ο Γρηγόρης Λέων τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega σχετικά με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής και τις έρευνες που θα πρέπει να γίνουν, για να απαντηθεί η αιτία θανάτου των τριών παιδιών. Σχολιάζοντας τις αναφορές για το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου των παιδιών, ο κ. Λέων σημείωσε πως «όλοι οι ιατροδικαστές

που δεν συμμετέχουν στη διαδικασία έχουμε δει όλα τα στοιχεία για τον θάνατο των δύο παιδιών και έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποκλείσουν αυτό το ενδεχόμενο».

«Εννοείται ότι πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και στο τρίτο παιδί, όμως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα ευρήματα που έχουν διαπιστωθεί στα δύο παιδιά δεν μπορούν να αποκλείσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο», πρόσθεσε ο κ. Λέων. «Δεν μπορεί να αποκλειστεί οποιαδήποτε περίπτωση, η οποία μπορεί να προκάλεσε την έλλειψη οξυγόνου» σημείωσε ο κ. Λέων, τονίζοντας ότι στις περιπτώσεις αυτές υπάρχουν και σημάδια στο σώμα των παιδιών, κάτι που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για πιθανή εξωτερική παρέμβαση που να ευθύνεται για το θάνατο των παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα