Γουέιν Ρούνεϊ: Έριξε αγκωνιά και αποβλήθηκε μέσω VAR (vid)

Γουέιν Ρούνεϊ: Από την ώρα που βγήκε το VAR χάθηκε κάθε ευκαιρία για… unfair play στο ποδόσφαιρο. Τελευταίο «θύμα» του Video Assistant Referee ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της DC United στο MLS είδε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς παρόλο που ο διαιτητής δεν πρόσεξε στη ζωντανή εξέλιξη το παράπτωμα του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Η κάμερα ήταν

αδιάψευστος μάρτυρας και ο ίδιος αποδέχτηκε την απόφαση αδιαμαρτύρητα.

Η φάση έγινε στο 24ο λεπτό σε ένα κόρνερ που είχε κερδίσει η ομάδα της Ουάσινγκτον. Ο Ρούνεϊ στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση μέσα στην περιοχή, έριξε αγκωνιά στον Κριστιάν Κάσερες που ξάπλωσε φαρδύς πλατύς στο έδαφος. Το έκανε με… τρόπο ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, αλλά δεν μπόρεσε να τη γλιτώσει. Έτσι, άφησε την ομάδα του από νωρίς με 10 παίκτες.

You think Wayne Rooney is sick of #MLS officiating? "Every f**king game. Every f**king game." #DCU #MLS pic.twitter.com/BRnXOnLpFs

— Pablo Maurer (@MLSist) August 18, 2019

Θέλει να επιστρέψει στο Νησί

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που έδειξε το κακό του πρόσωπο ο 33χρονος επιθετικός. Στον αγώνα που προηγήθηκε με το Βανκούβερ εκτός έδρας τα έβαλε με τον τέταρτο διαιτητή, την ώρα που γινόταν αλλαγή, εκφράζοντας με άκομψο τρόπο τα παράπονά του. Η ατάκα που ξεστόμισε δύο φορές φαίνεται ξεκάθαρα στο παραπάνω βίντεο. Δέχτηκε σκληρή κριτική και πολλοί θεωρούν ότι είναι ώρα να επιστρέψει στο Νησί. Καλό το MLS και η Ουάσινγκτον αλλά όχι για περισσότερο καιρό για έναν παίκτη με το δικό του παρελθόν.

Ο Ρούνεϊ άλλωστε είναι θέμα χρόνου να αναλάβει το ρόλο του παίκτη – προπονητή στην Ντέρμπι Κάουντι, δίπλα στον πρώτο προπονητή του συλλόγου, τον Ολλανδό Φιλίπ Κοκού. H συμφωνία είναι δεδομένη με τη διοίκηση και η συνεργασία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2020. Παρά τις δηλώσεις του ότι σκέφτεται την ομάδα του και θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν έπεισε κανέναν. Όλοι θεωρούν ότι βαρέθηκε στην Αμερική και τώρα περιμένει πώς και πώς τον επαναπατρισμό του.

https://www.instagram.com/p/B1dTbE5gRWE/?utm_source=ig_embed

Keywords
Τυχαία Θέματα