Γνωστοί στην Αστυνομία οι ληστές τράπεζας στο Δίστομο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με τις αστυνομικές έρευνες να παραμένουν μέχρι στιγμής ατελέσφορες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ενόπλων που διέπραξαν το μεσημέρι της Παρασκευής τη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία του Διστόμου και διέφυγαν με φουσκωτό σκάφος, με όμηρο τον ταμία, μέχρι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας,

έρχονται στο φως στοιχεία για την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ένας από τους ληστές είναι ο καταζητούμενος ως συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργος Πετρακάκος, 35 ετών, ενώ και οι άλλοι δύο είναι επίσης γνωστοί στις Αρχές από το παρελθόν, για ένοπλες ληστείες και άλλα σοβαρά αδικήματα. Οι ταυτότητες των δραστών της ένοπλης ληστείας στο Δίστομο φέρεται να επιβεβαιώνονται και από τα ευρήματα των εργαστηριακών ερευνών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αρμόδιοι αξιωματικοί, στο φουσκωτό σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα του Γιώργου Πετρακάκου και ενός ακόμα από τους δράστες, ενώ ο τρίτος έχει αναγνωριστεί από αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με το Βήμα, εκτός του 35χρονου Γιώργου Πετρακάκου, αναζητείται ένας 44χρονος ο οποίος έχει κατηγορηθεί την περίοδο 1995-2010 και για άλλες ληστείες και εκβιάσεις, όπως και ένας 42χρονος που είχε κατηγορηθεί το 2006 για υποβοήθηση της πρώτης απόδρασης με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό. Το συγκεκριμένο άτομο θεωρείται δραπέτης αφού έχει παραβιάσει πενθήμερη άδεια.

Το άρθρο Γνωστοί στην Αστυνομία οι ληστές τράπεζας στο Δίστομο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα