Γνωρίζετε αυτά τα «κόλπα» στο Iphone;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έχετε iPhone και το χρησιμοποιείτε καθημερινά, ασχολείστε σχεδόν συνέχεια με αυτό. Κι όμως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που ίσως να μην τα γνωρίζετε.

Μερικά από αυτά είναι κρυμμένα στο μενού,ενώ άλλα είναι σχεδόν ευδιάκριτα. Δείτε λοιπόν μερικά που ίσως δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή σας.

1. Μπορείτε να απαντήσετε σε μήνυμα χωρίς να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας

Απλά, χωρίς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, τραβήξτε την προς τα

κάτω και θα μπορείτε να απαντήσετε άμεσα σε ο,τι σας έχουν στείλει.

2. Απαντήστε σε ένα μήνυμα ενώ βρίσεστε σε εφαρμογή

Σας έρχεται μήνυμα και θέλετε να απαντήσετε χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή που είστε.Μπορείτε λοιπόν να τραβήξετε την οθόνη από επάνω προς τα κάτω, να πάτε στην ειδοποίηση του μηνύματος, να σύρετε προς τα αριστερά και να απαντήσετε!

3. Δείτε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία

Έτσι θα μάθετε ποιες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε «τρώνε» περισσότερη μπαταρίας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας Ρυμίσεις> Μπαταρία.

4. Στείλτε ηχητικά μηνύματα και μηνύματα βίντεο που αυτοκαταστρέφονται

Θέλετε να σβήσετε το ηχητικό σας μήνυμα; Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια στα μηνύματα και στην ενότητα για τα μηνύματα ήχου και βίντεο επιλέξτε αυτά να λήγουν μέσα σε δύο λεπτά.

5. Βάλτε σε σίγαση τα μηνύματα κειμένου

Μπορείτε να βάλετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένων για μεμονωμένες επαφές και συνομιλίες. Μάλιστα αν επιλέξετε το «Μην ενοχλείτε», θα ακούτε τις ειδοποιήσεις μόνο από τους αριθμούς και τις επαφές που θέλετε.

Το άρθρο Γνωρίζετε αυτά τα «κόλπα» στο Iphone; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα