Γλυκά Νερά Κάρολαιν: Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης στην Daily Mail

Στο ρεπορτάζ της βρετανικής, Daily Mail, για την δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, συμπεριλαμβάνονται τα όσα ανέφερε η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Η γυναίκα, που έχασε από την μια στιγμή στην άλλη την κόρη της, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το τραγικό αυτό γεγονός. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον πόνο μου», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σούζαν.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτή τη βάναυση δολοφονία».

Η κυρία Σούζαν βρίσκεται στο σπίτι της στην Αλόννησο, όπου έζησε

και μεγάλωσε η άτυχη Καρολάιν. Λίγες μέρες μετά την κηδεία της κόρης της, τόνισε: «Έχουν μιλήσει τόσοι πολλοί άνθρωποι για την Καρολάιν και για το πόσο υπέροχη ήταν. Αλλά για μένα ο θάνατός της είναι πολύ οδυνηρός και πρόσφατος για να μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτήν. Λυπάμαι». Το άρθρο στη DailyMail, στη συνέχεια, επικαλείται ρεπορτάζ του protothema.gr, για όλες τις εξελίξεις στο τραγικό γεγονός, όπως ότι επικηρύχθηκαν για €300.000 οι δολοφόνοι της άτυχης μητέρας, ότι  οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους σε 30 σεσημασμένους κακοποιούς και ότι  οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γενετικό υλικό.

Όσα ανέφερε στην ελληνική τηλεόραση

Η μητέρα της κοπέλας μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star και στον Στρατή Λημνιό, λίγες ώρες ώρες μετά την κηδεία του μονάκριβου παιδιού της εξομολογήθηκε πως το εγγονάκι της, η μικρή Λυδία, είναι πλέον το στήριγμα και η δύναμή της. “Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω το μυαλό να σκεφτώ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχουμε το μωράκι μας, που μας άφησε το κοριτσάκι μας”, λέει η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δεν πρόλαβε να δει το κοριτσάκι της να μεγαλώνει.

Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες των αρχών πλησιάζουν τα ίχνη των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε γενετικό υλικό των δραστών και συγκεκριμένα τρίχες που φέρεται να ανήκουν σε έναν από τους εγκληματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα