Γκύζη επεισόδια: Νέο οπαδικό “ραντεβού” χθες με σοβαρές ζημιές και τραυματίες

Ένα ακόμη οπαδικό ραντεβού έλαβε χώρα χθες το βράδυ (22/12), ανάμεσα σε χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να υπάρχει κινητοποίηση στην αστυνομία, ενόψει και του αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ (21:00, LIVE από το Newsit.gr)

για τη Euroleague. Μετά τα πρόσφατα επεισόδια σε Θεσπρωτία και Άρτα, νέες συμπλοκές μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν στην περιοχή του Γκύζη στην Αθήνα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρές ζημιές, αλλά και τραυματίες.

Η αστυνομία θεωρεί ότι επρόκειτο για “ραντεβού”, αφού στο σημείο κατέφθασαν πολλά μηχανάκια, με τους οπαδούς να κρατούν καδρόνια και άλλα “πολεμοφόδια”. Ως εκ τούτου, έχει σημάνει “συναγερμός” και ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου υπάρχει sold out από τους φίλους του Τριφυλλιού, αν και δεν επιτρέπεται φυσικά, η παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού.

Τι είχε γίνει στη Θεσπρωτία

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μία μεγάλη ομάδα κουκουλοφόρων με ρόπαλα και πέτρες εισέβαλε μέσα στο μαγαζί, επιτέθηκε στους πελάτες και προκάλεσε και σοβαρές υλικές ζημιές. Ανάμεσα στους πελάτες ήταν πολλοί έφηβοι, επικράτησε πανικός με πολλούς για να σωθούν από την μανία των κουκουλοφόρων να πηδάνε από τα σπασμένα παράθυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο κλαμπ βρίσκονταν οπαδοί μεγάλης ομάδας από τη Θεσπρωτία και τα Γιάννενα. Τα άτομα που εισέβαλαν φέρονται να ήταν οπαδοί αντίπαλης – επίσης μεγάλης- ομάδας, που αποφάσισαν να κάνουν… αντίποινα, για την επίθεση που έγινε στο σύνδεσμό τους πριν από λίγες ημέρες, στην Άρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκύζη, Νέο, “ραντεβού”,gkyzi, neo, “rantevou”