Γκέλα του Παναθηναϊκού, στο -4 η ΑΕΚ – Η βαθμολογία των ομάδων

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τα χειρότερα στη Λεωφόρο κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ιωαννίδης στο 97′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με τους Κρητικούς και οι «πράσινοι» έχασαν κι άλλους βαθμούς, μετά την γκέλα στη Νίκαια από τον Ιωνικό. Η νέα απώλεια του Παναθηναϊκού

έφερε την ΑΕΚ στο -4 από την κορυφή. Η Ένωση πέρασε σαν σίφουνας από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας εύκολα 4-0 του Βόλου.

Γκέλα έκανε και ο ΠΑΟΚ που δεν τα κατάφερε στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία 1-1 με τον δικέφαλο να χάνει ουσιαστικά δικό του ματς και να μπαίνει φρένο στο σερί του. O Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης με 5-0 και έπιασε τους Θεσσαλονικείς στην τρίτη θέση, ενώ ο Λεβαδειακός πήρε το ντέρμπι των ουραγών με τον Ιωνικό. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη με δύο αναμετρήσεις: Άρης-Παναιτωλικός και Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-0ΝΠΣ ΒόλοςΑΕΚ 0-4Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1Άρης – Παναιτωλικός 29/12 (18:00)Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 29/12 (18:30)Δείτε τη βαθμολογία:
Keywords
Τυχαία Θέματα