«Γκάζια» από Μαρινάκη

Φιέστα περίμεναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, στην χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας τους κόντρα στην Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία των «ερυθρολεύκων», με τους παίκτες όμως να μην τους κάνουν το χατίρι.

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από τους «Φαίακες» με 1-0 (Ιωάννου 80’), σκορπώντας απογοήτευση στους φίλους και στην διοίκηση της ομάδας, οι

οποίοι αποδοκίμασαν την ομάδα μετά τη λήξη του αγώνα.

Μία ήττα η οποία μπορεί να μην είχε βαθμολογικό αντίκτυπο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά εκνεύρισε τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος τα "έχωσε" στους παίκτες για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν πήγε ο ίδιος στα αποδυτήρια, αλλά οι συνεργάτες του μετέφεραν τα λόγια του στους ποδοσφαιριστές.

«Είναι ντροπή να παίζεις αυτό το ποδόσφαιρο, σε μία ημέρα που ο κόσμος έχει έρθει για να γιορτάσει. Η πρωταθλήτρια ομάδα έπρεπε να παίξει πολύ καλύτερα, έτσι ώστε να χαρούν όλοι αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τους παίκτες.

Και θα υπάρξει και ένα πρόστιμο, για να καταλάβουν οι παίκτες ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε σε διακοπές, για να κάνει ο καθένας ό, τι θέλει. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η χρονιά και πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος.

Απαιτώ σοβαρότητα και μόνο νίκες σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο και βεβαίως τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα