Γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπίτια δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, το πρώτο «χτύπημα» έγινε στις 03.40 στο σπίτι όπου διέμενε παλαιότερα ο Γιώργος Οικονομέας στο Λυκαβηττό και συνεχίστηκε στις 04.10 στο σπίτι του Αντώνη Λιάρου στην Αγία Παρασκευή, στις 04.15 στο σπίτι του Αντώνη Σκυλλάκου, γενικού διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, και της συζύγου του Ευαγγελίας Μπαλτατζή στην Πεντέλη, την ίδια ώρα στο σπίτι του Χρήστου Κώνστα στο Μαρούσι και στις 04.45 στο σπίτι του Πέτρου Καρσιώτη στον Αλιμο.

Όλοι

οι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί αποτελούνταν από δύο γκαζάκια ο καθένας και σε όλες τις περιπτώσεις σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Έρευνες για τις επιθέσεις γίνονται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Αττικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ αυτό των εμπρηστικών επιθέσεων.

Στη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής στο Mega, ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομέας παραδέχθηκε ότι μια από τις επιθέσεις σημειώθηκε σε σπίτι όπου διέμενε παλαιότερα στο Λυκαβηττό.

«Το μόνο που με τρομοκρατεί πραγματικά είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Ότι μπορεί να αλλάξουν έτσι τον κόσμο ή ότι μπορεί να παίζουν τέτοια παιχνίδια», δήλωσε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Εμένα ούτε με φυλάνε ούτε και θέλω».

Keywords
Τυχαία Θέματα