Γκαγκστερική απαγωγή 4χρονης! Οι Αρχές έδωσαν τα στοιχεία της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στην Κύπρο, καθώς ένα κοριτσάκι 4 ετών απήχθη σήμερα το πρωί, όταν η μητέρα το κατέβασε από το αυτοκίνητο να πάει στο νηπιαγωγείο.

Οι αστυνομικοί χτενίζουν τη Λευκωσία για να εντοπίσουν τους δυο κουκουλοφόρους που το άρπαξαν, ενώ στα οδοφράγματα προς τις κατεχόμενες περιοχές γίνονται έλεγχοι σε όλα τα αυτοκίνητα.

Ο ηθικός αυτουργός της απαγωγής είναι σίγουρο πως είναι ο Νορβηγός πατέρας, που βρίσκεται

σε διάσταση με την Κύπρια πρώην σύζυγο του και είχε αποπειραθεί ξανά να απαγάγει το κοριτσάκι.

H αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία της Marie Eleni Grimsrud και ζητάει πληροφορίες από τους πολίτες σε περίπτωση που το δουν κάπου.

Μετά τη ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού η μητέρα αποτάθηκε στο Οικογενειακό Δικαστήριο Λευκωσίας και εξασφάλισε διάταγμα με το οποίο της παραχωρείται η προσωρινή φροντίδα και επιμέλεια του κοριτσιού.

Παράλληλα, το δικαστήριο διέταξε τα στοιχεία της ανήλικης να τοποθετηθούν στο stop list, που σημαίνει πως απαγορεύεται να βγει η μικρή από τη χώρα χωρίς την άδεια του δικαστηρίου ή της μητέρας.
Αυτή η εξέλιξη, έκανε τον πατέρα να δράσει.

Πέρσι, οι τρεις Νορβηγοί που είχαν προσπαθήσει να απαγάγουν το παιδί για να το μεταφέρουν μέσω κατεχομένων και Τουρκίας στη Νορβηγία, έπεσαν στα χέρια των Αρχών.
Στην κατοχή τους είχαν χάρτες συγκεκριμένης περιοχής της Λευκωσίας στην οποία διαμένει η μητέρα με το παιδί, ενώ σε έναν από αυτούς υπήρχε στα νορβηγικά η λέξη «νηπιαγωγείο».

Οι κουκουλοφόροι έφυγαν με Range Rover μαύρου χρώματος.

Το άρθρο Γκαγκστερική απαγωγή 4χρονης! Οι Αρχές έδωσαν τα στοιχεία της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα