Γκαγκάκη – Αντιδήμαρχος Αθηνών: Νέο πόστο, με απόφαση Μπακογιάννη

Γκαγκάκη – Αντιδήμαρχος Αθηνών: Νέα αντιδήμαρχο την Κατερίνα Γκαγκάκη έχει η Αθήνα, με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Η Κατερίνα Γκαγκάκη ορίστηκε αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης. Η συμπαρουσιάστρια της φετινής

εκπομπής του ΣΚΑΪ “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων στις περσινές εκλογές, και μάλιστα με πολλούς σταυρούς.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 ήταν υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού του Δήμου και πρόεδρος της Τεχνόπολης, όμως υπέβαλε την παραίτησή της μετά τον σάλο που ξέσπασε για σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ. Η παραίτησή της είχε γίνει αποδεκτή από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Η ανακοίνωση

“Την συμπλήρωση της ανωτέρω αποφάσεως με υπ’ αριθ. πρωτ. 226943/5-9-2019 (ΑΔΑ: 6Θ9ΧΩ6Μ-ΙΧΦ), κατόπιν των τροποποιήσεων και συμπληρώσεων που έχουν γίνει επ’ αυτής, ως εξής:

Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους”.

Δείτε ακόμη“Ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη;” – Η Γκαγκάκη περιγράφει τι ακριβώς είχε συμβεί (vid)“Με τρόμαξε η σαρωτική ακύρωση όσων είχα αποδείξει ως τώρα” – Η Γκαγκάκη μιλά πρώτη φορά για την υπόθεση του ΑΠΘ
Keywords
Τυχαία Θέματα