Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων 2021: Το μήνυμα του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Δημοσίευση με αφορμή την γιορτή των ενόπλων δυνάμεων  πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Γιορτάζουμε τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν τους διαχρονικούς προστάτες της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας. Ζήτω οι Ένοπλες_Δυνάμεις! Ζήτω το Έθνος! », ανέφερε αναλυτικά ο Υπουργός.

Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή για τον

Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Γιορτάζουμε τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Ημέρα των #Ενόπλων_Δυνάμεων, που αποτελούν τους διαχρονικούς προστάτες της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας. Ζήτω οι #Ένοπλες_Δυνάμεις! Ζήτω το #Έθνος! pic.twitter.com/eIu0kn04IT

— N Panagiotopoulos (@npanagioto) November 21, 2021

Χρόνια πολλά σε στελέχη και στρατεύσιμους εύχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μέσω Twitter, για τη σημερινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπως επισημαίνει. «Με τη δική σας αφοσίωση στο καθήκον και με την ενότητα του λαού μας η Ελλάδα υπερασπίζεται την εδαφική της ακεραιότητα, τα εθνικά της συμφέροντα και το πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αξιών της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» τονίζει στο μήνυμά του.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Εξωτερικών παραθέτει φωτογραφία από τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.

Χρόνια πολλά σε στελέχη και στρατεύσιμους για τη σημερινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου (φωτογραφία από τη στρατιωτική μου θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός). (1/2) pic.twitter.com/hcArpSgbwX

Nikos Dendias (@NikosDendias) November 21, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων 2021, Νίκου Παναγιωτόπουλου,giorti enoplon dynameon 2021, nikou panagiotopoulou