Γιώργος Σαμπάνης – Panik Records: Τα νέα συμβόλαια συνεργασίας

Η φημισμένη εταιρία της ελληνικής μουσικής σκηνής, Panik Records, υποδέχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά της. Λόγος για τον ταλαντούχο δημιουργό και ερμηνευτή Γιώργο Σαμπάνη. Μόλις πριν δύο ημέρες (09/03), ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και ο Γιώργος Σαμπάνης υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας στα γραφεία της εταιρείας. Μέσα σε ένα κλήμα χαράς και ενθουσιασμού, οι διαδικασίες εξελίχθηκαν με παρουσία όλης της ομάδας. Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Panik Records, πολύ σύντομα, θα μοιραστούν με το κοινό τα πρώτα δισκογραφικά βήματά τους.

Από

το 2007, που κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, έως και σήμερα, ο καλλιτέχνης δεν έχει σταματήσει να χαρίζει επιτυχίες, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός. Ο Γιώργος Σαμπάνης παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής δημιουργίας και εκφράζει τη βαθιά αγάπη του για τη μουσική. Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει πλατινένιοι και χρυσοί σε πωλήσεις, ενώ τα singles του γίνονται πάντα αγαπημένα του κοινού και «σαρώνουν» στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube.

Όλες οι συνεργασίες

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνθέσει μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Πασχάλης Τερζής, Βασίλης Καρράς, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Καίτη Γαρμπή, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Πέγκυ Ζήνα, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Οικονομόπουλος, Τάμτα, Μπάμπης Στόκας και Μελίνα Ασλανίδου.

Η Panik Records ιδρύθηκε το 2011 από τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Γιώργο Αρσενάκο με στόχο την ανακάλυψη και παρουσίαση νέων καλλιτεχνών. Τα τρία πρώτα συμβόλαια ήταν με τους Playmen, την Demy και τον Μηδενιστή. Στο δυναμικό της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται εξαίρετοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως οι Melisses, ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πάολα και η Καίτη Γαρμπή. Η εταιρία έχει κάνει και συνεργασίες με την Capital Music, στην οποία συγκαταλέγονται, γνωστοί ράπερ και παραγωγοί, όπως οι Skive, Yung Light, FY και Lil Barty.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Σαμπάνης – Panik Records,giorgos sabanis – Panik Records