Γιάννης Μακρής: Εκτέλεση σε 5″ – Δίπλα του ο φονιάς, φωτογραφίες «ντοκουμέντα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ντοκουμέντα τη δολοφονία στη Βουλά – Ο 46χρονος Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός από τα πυρά του δολοφόνου

Η δολοφονία στη Βούλα έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας δέχθηκε τα πυρά από κοντινή απόσταση.

Ο δολοφόνος πυροβολεί και τον σκοτώνει λίγα λεπτά μετά τις 20:00 της Τετάρτης τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας.

Ο δολοφόνος φαίνεται να πυροβολεί από απόσταση σχεδόν δύο μέτρων από το αυτοκίνητο και πλησιάζει με το

όπλο να ξερνάει σφαίρες. Φτάνει σχεδόν μέχρι το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβολεί ξανά και ξανά.

Ο φακός έχει καταγράψει τη λάμψη από τους πυροβολισμούς.

Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή κρατάει το όπλο με τα δύο χέρια και μοιάζει να σημαδεύει, πυροβολεί μέχρι που φτάνει ως το παράθυρο του συνοδηγού

Ο εκτελεστής που φορά τζόκει, δίχρωμο σπορ μπουφάν, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια, πλησιάζει τον Μακρή από την πλευρά του συνοδηγού και τον πυροβολεί.

Από τις φωτογραφίες, όπως επισημαίνει η Καθημερινή, προκύπτει ότι ο δολοφόνος χρησιμοποίησε σιγαστήρα για να μην γίνει άμεσα αντιληπτή η εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό διήρκησε μόλις 5 δευτερόλεπτα με τον Μακρή να προσπαθεί να διαφύγει από το δολοφόνο του ο οποίος τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε ξανά από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail Australia ο έφηβος γιος του Γιάννη Μακρή που ζει στην Αυστραλία, φοβήθηκε να ταξιδέψει το σαββατοκύριακο για την κηδεία του πατέρα του, ωστόσο σύντομα θα σμίξει ξανά με τα ετεροθαλή αδέλφια του.

Όπως επεσήμανε η πηγή, «φοβήθηκε τόσο πολύ να πάει στην Αθήνα και δεν χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα του».

Ωστόσο, θα αποτίσει τον δικό του φόρο τιμής τον πατέρα του αργότερα αυτήν την εβδομάδα, οπότε και η σορός του 46χρονου επιχειρηματία θα μεταφερθεί στην Αυστραλία για την ταφή.

Το άρθρο Γιάννης Μακρής: Εκτέλεση σε 5″ – Δίπλα του ο φονιάς, φωτογραφίες «ντοκουμέντα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα