Για την πρόκριση απόψε Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την πρόκριση τους στους ομίλους του Europa League θέλουν να πετύχουν απόψε Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 21:00 στη Δανία τη Μίτιλαντ την οποία κέρδισαν με 4-1 στον πρώτο αγώνα στην Αθήνα και εύκολα

ή δύσκολα αναμένεται να προκριθούν. Μεγάλος απόντας από το αποψινό παιχνίδι θα είναι ο σκόρερ και των τεσσάρων τερμάτων του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Λεωφόρου, Μάρκους Μπέργκ.

Ο ΠΑΟΚ τώρα, υποδέχεται σε έναν αγώνα ευρωπαϊκής επιβίωσης τους Μολδαβούς της Ζίμπρου, η οποία τον κέρδισε με 1-0 στον πρώτο αγώνα. Ο αγώνας της Τούμπας θα ξεκινήσει στις 18:15 και στον δικέφαλο δεν θέλουν καν να σκέφτονται την περίπτωση αποτυχίας, η οποία θα επιφέρει τεράστια ζημιά στην ομάδα από τόσο νωρίς.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει στην Κύπρο την Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να υπερασπιστεί το 2-0 του αγώνα της Τρίπολης και να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Europa League. Ο αγώνας της ομάδας της Τρίπολης θα αρχίσει στις 20:30

Τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ θα μεταδώσει η πλατφόρμα του OTE TV, ενώ αυτόν του Αστέρα Τρίπολης η NOVA.

Το άρθρο Για την πρόκριση απόψε Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα