Γι αυτό φεύγει ο Φάμπρι

Πρώτα την Παρασκευή ο Φερέιρα Κινγκ έδιωξε από την προβολή του DVD τον Μπρούνο Φορναρόλι για ψύλλου πήδημα. Ακολούθως μπροστά στα μάτια του προπονητή ο Βιτόλο επιτέθηκε στον Τοτσέ για να τον χτυπήσει επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί τον Φορναρόλι. Μετά ο Φάμπρι έφυγε από την Παιανία και έγινε το απολύτως πρωτόγνωρο για τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής να μην καταλύσει με την αποστολή παραμονή του

αγώνα αλλά να μπει στις εγκαταστάσεις το πρωί του Σαββάτου.

Η συνέχεια ήρθε το Σάββατο. Τελευταία στιγμή ο Φάμπρι απέκλεισε τον Φορναρόλι επειδή θέλησε να καλύψει τον βοηθό του για όσα συνέβησαν την Παρασκευή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ισπανός τεχνικός έκανε επίθεση στους παίκτες του ενώ ιδίως τον Τοτσέ τον «έλουσε» με ακατονόμαστες εκφράσεις. Στο ημίχρονο έγινε το ίδιο με τον Ισπανό φορ να ζητάει την αντικατάστασή του.

Και βέβαια στο τέλος ήρθε η διαβόητη συνέντευξη Τύπου που έφερε την οργισμένη αντίδραση του αρχηγού του Παναθηναϊκού –και ενός εκ των πλέον ήρεμων των αποδυτηρίων- Ορέστη Καρνέζη.

«Καλά ρε μίστερ, τι πας και λες στους δημοσιογράφους; Γιατί μας αδειάζεις έτσι; Όλοι μαζί δεν δουλεύουμε καθημερινά; Μόνο εσύ είσαι ικανός και εμείς δεν είμαστε; Σε παρακαλώ πολύ να ανακαλέσεις ειδικά αυτό που είπες με τα αρχ…α και να μας καλύψεις, όπως το κάναμε και εμείς όταν το χρειάστηκες. Ντροπή πια. Και εμείς έχουμε ευθύνες φυσικά, αλλά έχεις και εσύ. Πάντα βγάζεις την ουρά σου απ’ έξω στις ήττες», ούρλιαζε στον Φάμπρι ο Καρνέζης, παρόντων του τεχνικού διευθυντή Κώστα Ελευθεράκη και του γενικού αρχηγού Βασίλη Κωνσταντίνου. Οι δυο τους προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Καρνέζη. «Ορέστη έχεις δίκιο. Τι να λέμε τώρα; Αλλά άστο να τα πούμε πιο μετά ήρεμα», του είπαν, τη στιγμή που ο Φάμπρι έδειχνε φοβισμένος και ψέλλιζε «ήρεμα, ήρεμα».

Όλα αυτά έφτασαν σε γνώση του Γιάννη Αλαφούζου που διαμήνυσε στους συνεργάτες του ότι άρει τη στήριξη στον Φάμπρι, θεωρώντας τη στάση του προσβλητική για τους παίκτες και αντιεπαγγελματική προς το σύλλογο. Το διαζύγιο θα ανακοινωθεί είτε σήμερα είτε το αργότερο αύριο.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα