Γερμανίδα Ισραήλ: Η 30χρονη που σκότωσε η Χαμάς – Την περιέφεραν νεκρή και γυμνή

Δραματικές είναι οι εκκλήσεις μίας μητέρας από την Γερμανία, η οποία είδε σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τους άνδρες της Χαμάς να περιφέρουν πάνω σε καρότσα φορτηγού το άψυχο και ημίγυμνο πτώμα της κόρης της. Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων, η νεκρή Γερμανίδα είναι η 30χρονη Σάνι Λουκ. Τα τατουάζ στο σώμα της είναι αυτά που οδήγησαν τους φίλους και τους συγγενείς της στην ταυτοποίηση της μέσω των βίντεο. Άλλωστε, κάθε επικοινωνία με την αγαπημένη τους Σάνι διεκόπη απότομα.

Say her name #ShaniLouk
#IRGCterrorists#ArmitaGaravand pic.twitter.com/j53h91PcYn

— Abel (@abelbalb) October 8, 2023

The German mother of #ShaniLouk, the girl whose body was seen in the back of a pick-up truck driven by Palestinian #terrorists to #Gaza, confirmed she had seen her daughter on the video. She shows Shani’s #German passport at the end! What will German Government do about it? https://t.co/Xpd7yJnkpo pic.twitter.com/doVkAIjrwc

— (@NapoleonDaSup) October 8, 2023

Όπως ανέφερε σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η Σάνι βρέθηκε στο Ισραήλ με γκρουπ τουριστών, ενώ συγκεκριμένα στα νότια της χώρας είχε πάει για να παρακολουθήσει ένα υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ. Ήταν μία από τους εκατοντάδες που πήραν μέρος στο ρέιβ πάρτι όπου έκαναν έφοδο οι άνδρες της Χαμάς.

Οι τρομοκράτες κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν πάνω τους. Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη – αλλά  επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Tomasina Weintraub-Louk, ότι ήταν η Shani η οποία δήλωσε στη MailOnline ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια και τα ράστα μαλλιά της.

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω» – Συγκλονίζει ο πατέρας του κοριτσιού που απήγαγε η Χαμάς

Ανάμεσα στα βίντεο που κυκλοφορούν είναι και αυτό της 25χρονης Noa Argamani απήχθη από τρομοκράτες της Χαμάς ενώ βρισκόταν στο πάρτι και φαίνεται να φωνάζει και να εκλιπαρεί για τη ζωή της. «Μη με σκοτώσετε», ουρλιάζει και στη συνέχεια απομακρύνεται με μια μοτοσικλέτα ατην οποία οδηγεί ένας ένοπλος της Χαμάς. Συντετριμμένος ο πατέρας της κοπέλας, δήλωσε στο Κανάλι 12 ότι προσεύχεται για την ασφαλή επιστροφή της.

#NoaArgamani 25, was kidnapped by Hamas terrorists while at a trance music rave near the Gaza border. Noa Argamani can be seen screaming for her life as Hamas terrorists cart her away on a motorcycle. Noa Argamani was attending the #Israel #IsraelUnderAttack #Palestine 1/2 pic.twitter.com/MJpldGUe7d

— Shailesh Gajula (@shailesh_gajula) October 8, 2023

«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της από τη στιγμή που ακούσαμε τις σειρήνες. Μετά από περίπου μία ώρα, ο φίλος της με τον οποίο ήταν μαζί σε μήνυμά του είπε ότι όλα ήταν καλά και έγραψε: “Θα επικοινωνήσω μαζί σου αργότερα”. Η απάντησή του με ανησύχησε. Γιατί να επικοινωνήσει μαζί μου αργότερα; Έτσι αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο. Πήγα σε ένα από τα γραφεία και ενημερώθηκα ότι δεν είχε τραυματιστεί. Ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο, η συγκάτοικός της επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε ότι υπήρχε ένα βίντεο που την έδειχνε πάνω σε μια μοτοσικλέτα και ότι την απήγαγαν και την πήγαν στη Γάζα», είπε ο κ. Argamami.

אביה של נועה מסרטון החטיפה לעזה בוכה בשידור ומתחנן שיחזירו אותה ואת האחרים. פשוט נשבר הלב, איך אפשר להמשיך מפה@N12News pic.twitter.com/Jkl0gPV8fB

— Lila Odin (@LOdinaev) October 8, 2023

«Ήλπιζα ότι έκανε λάθος, ότι δεν ήταν αλήθεια, και τότε στην εντατική, ένας τύπος με πλησίασε και μου είπε ότι υπήρχε ένα βίντεο αν ήθελα να τη δω. Ζήτησα να το δω και τότε είδα ότι ήταν σίγουρα εκείνη. Ήταν τόσο φοβισμένη, τόσο φοβισμένη. Πάντα την προστάτευα και αυτή τη στιγμή δεν μπορούσα. Προσεύχομαι να επιστρέψουν όλοι», είπε ο άνδρας με δάκρυα στα μάτια.

Keywords
Αναζητήσεις
γερμανιδα γιμνι
Τυχαία Θέματα