Γερμανία Μέρκελ: Αυτοκίνητο έπεσε στην είσοδο του γραφείου της Καγκελάριου

Γερμανία Μέρκελ: Ένα αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Καγκελαρίας στο Βερολίνο, ανέφερε το Reuters, σύμφωνα με μαρτυρίες. Οι αναφορές για το περιστατικό έρχονται καθώς η Άγγελα Μέρκελ αναμένεται να πραγματοποιήσει μια τηλεδιάσκεψη με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων της χώρας για να συζητήσουν τα βήματα για την αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν έχουν

υπάρξει για την ώρα αναφορές για θύματα. Επιπλέον δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν το όχημα έπεσε εσκεμμένα πάνω στην πύλη ή αν πρόκειται για ατύχημα.

#Berlin #Germany
BREAKING:
EYE-WITNESS reports of car crashing into the gates of the German Chancellery in Berlin; office of Kanzlerin Angela Merkel.

: HK (unconfirmed if the sceneoriginal states it is) https://t.co/jvbblFARlY pic.twitter.com/VenJ6LcdIv

— Shane B. Murphy (@shanermurph) November 25, 2020

Συνθήματα

Αξίζει να σημειωθεί πως το όχημα, μάρκας Volkswagen, είχε γραμμένα συνθήματα στις πόρτες του, του τύπου «Γαμ… δολοφόνοι παιδιών και ηλικιωμένων» και «Σταματήστε την πολιτική της παγκοσμιοποίησης». Δεν υπάρχουν σημαντικές ζημιές στην πύλη ή στο αυτοκίνητο..

Σημειώνεται πως η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού το τελευταίο διάστημα, καθώς ισλαμιστές μαχητές σκότωσαν πολίτες στο Παρίσι, τη Νίκαια και τη Βιέννη. Την Τρίτη, η ελβετική αστυνομία συνέλαβε μια 28χρονη τζιχαντίστρια, η οποία τραυμάτισε δυο άλλες γυναίκες σε πολυκατάστημα στο Λουγκάνο.

# SON DAKİKA Bir kişi Bakanlar kurulu devam ederken #Almanya Başbakanlığa girmek istedi #Merkel pic.twitter.com/oNPFCcu5oc

— İlhan Atasoy (@ilhan_atasoy) November 25, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα