Γέννησε η Κέιτ, «it’s a boy»

Μετά από 12 ώρες που ήταν στο μαιευτήριο η δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλτον, έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, που ζυγίζει 8 λίβρες και 6 ουγγιές.

Όπως ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ, το βρέφος, τρίτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου μετά τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ,

γεννήθηκε στις 16.24 (τοπική ώρα) και ζύγιζε οκτώ λίβρες και έξι ουγγιές.

Με την ανακοίνωση αυτή μπήκε τέλος στην… αγωνία των Βρετανών, που είχαν τρελαθεί πραγματικά με την επικείμενη γέννηση του παιδιού της Κέιτ, ενώ ακόμα και οι εταιρείες στοιχήματος είχαν «πάρει φωτιά» για το φύλο του παιδιού.

Η κλινική, όπου γέννησε η Κέιτ, είναι η ίδια που η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε γεννήσει στη δεκαετία του 1980 τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι

«Πρόκειται για ένα χαρμόσυνο γεγονός» δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, αναφέροντας ότι ολόκληρη η χώρα «εύχεται τα καλύτερα».

Σημειώνεται, πως ανταποκριτές και απεσταλμένοι μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο έχουν κατασκηνώσει επί 3 εβδομάδες έξω από το μαιευτήριο, αφού δεν ήταν γνωστή μέχρι σήμερα η ημερομηνία του τοκετού.

Keywords
Τυχαία Θέματα