Γάμος Χαλκιδική κορονοϊός: Νέα εστία ανησυχίας

Γάμος Χαλκιδική κορονοϊός: Νέα πηγή ανησυχίας γάμος στη Χαλκιδική, στον οποίο παραβρέθηκε γυναίκα που αποδείχθηκε κατόπιν, ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό. Πρόκειται για γάμο που έγινε στο δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως αναφέρει το parallaxi.gr εντός της εκκλησίας ήταν μόνο 50 άτομα αλλά στο γλέντι και στα σπίτια των νεονύμφων ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος. «Εμείς είχαμε φροντίσει να υπάρχουν μάσκες, δεν μπορούσαμε

όμως να ξέρουμε αν φορούσε ο κόσμος εντός του ναού όπως και στο γλέντι. Στα τραπέζια είχαμε φροντίσει να είναι 4 άτομα. Πήραμε όσα μέτρα έπρεπε να ληφθούν», ανέφερε η μητέρα της νύφης στην parallaxi.

Η αναστάτωση ξεκίνησε όταν η μητέρα του κουμπάρου, η οποία παραβρέθηκε στο γάμο, τη Δευτέρα, κατά την επιστροφή της στην εργασία της και αφού υποβλήθηκε στο σχετικό τεστ εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ζευγάρι των νεονύμφων αλλά και των κουμπάρων που υπεβλήθησαν σε τεστ ήταν αρνητικοί. Σε έλεγχο για κορωνοϊό υποβλήθηκαν και άλλοι καλεσμένοι του γάμου.

Έγινε και δεύτερο τεστ

Μιλώντας στο ethnos.gr ο δήμαρχος Αριστοτέλη, τόνισε ότι οι νεόνυμφοι τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο κατά την τελετή όσο και κατά τη γαμήλια δεξίωση. «Οι οικογένειες είχαν φροντίσει να μοιράσουν μάσκες σε όλους και τήρησαν αποστάσεις μεταξύ των καλεσμένων με ακόμα πιο αυστηρά μέτρα σε σχέση με όσα προβλέπει ο κανονισμός. Όλα έγιναν σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Ωστόσο, αν και μοιράστηκαν μάσκες σε όλους, οι περισσότεροι από τους καλεσμένους δεν τις φορούσαν. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν μπορούν να ελέγξουν οι οικογένειες των νεονύμφων. Ας περιμένουμε το επαναληπτικό τεστ της μητέρας του κουμπάρου, καθώς και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων 40 τεστ που έγιναν, διότι μπορεί να κάνουμε λόγο για το τίποτα», αναφέρει ο κ. Βαλιάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα