Γαλλία: Ο Marc Dorcel έδωσε δωρεάν… πορνό στους φιλάθλους

Πιο… ζεστά από εμάς τους Έλληνες πανηγύρισαν οι Γάλλοι την πρόκριση της ομάδας τους στα τελικά του Μουντιάλ 2014, καθώς μετά τη γυμνή παρουσιάστρια καιρού Doria Tiller, ο γνωστός παραγωγός ερωτικών ταινιών Marc Dorcel έδειξε δωρεάν πορνοταινίες στους Γάλλους φιλάθλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Dorcel είχε υποσχεθεί μέσω twitter, πως εάν η Γαλλία, μετά την ήττα της με 2-0 στην Ουκρανία, προκρινόταν, θα έδινε δωρεάν πρόσβαση στις ταινίες παραγωγής του μέσα από την ιστοσελίδα του.

Οι Γάλλοι διεθνείς έκαναν το καθήκον τους και ο Dorcel δεν πήγε πίσω. Δημιούργησε ένα site και δημοσίευσε τις διευθύνσεις στο twitter και οι χρήστες-φίλαθλοι είχαν ελεύθερη πρόσβαση σε ταινίες σκληρού πορνό, παραγωγής Dorcel.

Χαρακτηριστικό της τρέλας για δωρεάν πορνό ήταν ότι η ιστοσελίδα «κατέρρευσε» μόλις 45 δευτερόλεπτα(!), αφού είχε δώσει ελεύθερη πρόσβαση, μετά την πρόκριση των Τρικολόρ στο Mundial.

«Βλέποντας ότι το σκορ πάει καλά προσπαθήσαμε να δουλέψουμε έτσι ώστε οι server να αντέξουν. Πήραμε την απόφαση μέσα σε λίγο χρόνο, όμως δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου Τύπου Γκισλέν Φαριμπό.

Keywords
Αναζητήσεις
φρε πορνο γαλλικα, γαλλικο πορνο
Τυχαία Θέματα