Φύτευση και νέων δενδρυλλίων στον Προφήτη Ηλία Μαγούλας

2000 νέα δενδρύλλια έχουν φυτευτεί μέχρι στιγμής από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στο λόφο του Προφήτη Ηλία Μαγούλας που εργάζονται καθημερινά από τις 3 Ιανουαρίου. Η φύτευση γίνεται σε αντικατάσταση αυτών που ξεράθηκαν από τη δενδροφύτευση που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάρτιο . Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν καλλιεργητικές φροντίδες όπως σκάλισμα, ξεβοτάνισμα και λίπανση στα υγιή δενδρύλλια

σύμφωνα με τη σχετική μελέτη αναδάσωσης.

Οι εργασίες συνεχίζονται και αναμένονται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα και συνολικά θα φυτευτούν 2500 δενδρύλλια. Επίσης, γίνεται καθαρισμός από σκουπίδια και αποψιλώνονται τα χόρτα.

«Έγκαιρα και εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες πραγματοποιούμε τις αντικαταστάσεις των ξεραμένων δενδρυλλίων και στο λόφο του Προφήτη Ηλία στη Μαγούλα αμέσως μετά το Βουρκάρι. Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου ικανοποίηση για την ταχύτητα με την οποία πραγματοποιούνται οι εργασίες και παράλληλα να σας ενημερώσω πως εργαζόμαστε ώστε αμέσως μετά να συνεχίσουμε τις δενδροφυτεύσεις και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής που σύντομα θα ανακοινώσουμε», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης κα Σταυρούλα Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα