Φρικτός θάνατος για 32χρονο: Τον ρούφηξε ο μαγνητικός τομογράφος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τραγικό ατύχημα συνέβη στην Ινδία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 32χρονος άνδρας.

Ο Rajesh Maru βοηθούσε στη μεταφορά ενός ηλικιωμένου συγγενή του κρατώντας στα χέρια του τη μεταλλική φιάλη οξυγόνου.

Επειδή στην αίθουσα του τομογράφου απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα, το προσωπικό τον διαβεβαίωσε ότι το μηχάνημα ήταν εκτός λειτουργίας και πως ο ίδιος μπορούσε να εισέλθει άφοβα.

Ωστόσο όπως αποδείχτηκε, το μηχάνημα ήταν εν λειτουργία με

αποτέλεσμα ο 32χρονος να εγκλωβιστεί ανάμεσα στο πλαίσιο του τομογράφου και τον μεταλλικό κύλινδρο που μετέφερε, καθώς η δύναμη από τους μαγνήτες τον «ρούφηξε».

Ο νεαρός υπέστη σοβαρά τραύματα και λίγο αργότερα εξέπνευσε. Για το περιστατικό έχουν γίνει ήδη τρεις συλλήψεις, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς του

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως ο 32χρονος πέθανε από την εισπνοή υγρού οξυγόνου που έφυγε από τη φιάλη. Πιστεύεται ότι ξεκίνησε η διαρροή μετά την πρόσκρουση στον μαγνητικό τομογράφο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου του 32χρονου. Έχει μάλιστα παραδοθεί το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στην αστυνομία.

Ο θείος του θύματος είπε ότι ο 32χρονος κλήθηκε να μεταφέρει τη φιάλη από υπάλληλο του νοσοκομείου που τον διαβεβαίωσε πως το μηχάνημα ήταν απενεργοποιημένο.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Ο άνθρωπος που έπρεπε να προλαμβάνει τέτοια περιστατικά είπε στα μέλη της οικογένειάς μου να μπουν στο δωμάτιο», δήλωσε ο Jitendra Maru.

Οι τοπικές αρχές θα αποζημιώσουν την οικογένεια του θύματος με 500.000 ρουπίες (5.600 λίρες).

Το άρθρο Φρικτός θάνατος για 32χρονο: Τον ρούφηξε ο μαγνητικός τομογράφος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα