Φρίκη για 9χρονη! Την βίαζαν ο παππούς και ο αδερφός της (video)

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης 9χρονου κοριτσιού από την ίδια της την οικογένεια.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η μικρή μίλησε για τον εφιάλτη της σε ανθρώπους από το σχολείο της, ενώ στη συνέχεια έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία στη Λευκωσία.

Το παιδί, με την βοήθεια ψυχολόγου, κατήγγειλε τα φρικτά βασανιστήρια που υποστηρίζει ότι περνούσε στα χέρια του 70χρονου παππού της και του 13χρονου αδερφού της τα δύο τελευταία χρόνια.

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική και γυναικολογική εξέταση, καθώς επίσης και σε εξέταση από παιδοχειρουργό και διαπιστώθηκε ρήξη του παρθενικού υμένα.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε πως υπάρχει καταγγελία, η οποία διερευνάται για διαφθορά ανήλικης ενώ έχει συλληφθεί κι ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Ο 70χρονος ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης κράτησής του.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού, διαφθορά γυναίκας κάτω των 13ων ετών και άσεμνη επίθεση.

Οι Αρχές δεν προχώρησαν στη σύλληψη του 13χρονου αδελφού του θύματος, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αφού βάση νομοθεσίας θεωρείται ποινικά ανεύθυνος. Ωστόσο, έχει τεθεί υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα