«Φοβόμουν τον πατέρα μου», λέει η μη-τέρα(ς) που πέταξε το παιδί της στα σκουπίδια

Με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια περιέγραψε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη της η σύγχρονη «Μήδεια» από την Αλβανία, που πέταξε στα σκουπίδια με τη συνδρομή της μητέρας της το μόλις λίγων ωρών βρέφος της.

Η ίδια δικαιολόγησε την πράξη της λέγοντας ότι αυτό που την οδήγησε να τυλίξει το μωρό της σε ένα σεντόνι, χωρίς καν να δει το φύλο του παιδιού, και στη συνέχεια να το ρίξει σε κάδο σκουπιδιών ήταν ο φόβος για την αντίδραση του πατέρα της και η κοινωνική κατακραυγή από την πλευρά των ομοεθνών τους, καθώς ήταν ανύπαντρη.

Τι έγινε όμως ακριβώς; Όλα συνέβησαν το πρωί της

περασμένης Παρασκευής, όταν ξύπνησε νοιώθοντας πόνους στην κοιλιά της. Φώναξε τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της είχε φύγει για τη δουλειά και ο αδερφός της κοιμόταν.

Εκείνη κατάλαβε πως η κόρη της ήταν έγκυος την ώρα που «έσπασαν τα νερά». Γέννησε μετά από λίγο στην τουαλέτα του σπιτιού και η 44χρονη μητέρα της έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο.

Η 44χρονη μάνα, ρωτώντας την κόρη της τι είχε συμβεί, έμαθε τότε για την σχέση που είχε η 20χρονη στην Κρήτη με έναν ομοεθνή της, το διάστημα που έμεναν εκεί. Επέμεινε ωστόσο πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη…

Οι Αρχές, μετά την ανεύρεση του βρέφους σε χωματερή στα Λεχαινά από αθίγγανους, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, αναζήτησαν και βρήκαν το απορριμματοφόρο που άδειασε το περιεχόμενό του στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια το δρομολόγιο που αυτό ακολούθησε.

Έτσι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου έφτασαν στο Νιοχώρι Κυλλήνης και στην ευρύτερη περιοχή και ρώτησαν για πληροφορίες σχετικά με μια γυναίκα που ήταν εγκυμονούσα και αν την είχαν δει κάτοικοι στην περιοχή.

Οι πληροφορίες τους οδήγησαν σε μια οικογένεια Αλβανών που είχε μετακομίσει από την Κρήτη στο Νιοχώρι πριν 2 μήνες. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν φτάνοντας στο σπίτι πως η 20χρονη μάνα του βρέφους παρουσίαζε πρόβλημα στο περπάτημα και έχανε τα βήματα της.

Δικαιολόγησε αυτή την κατάσταση λέγοντας πως είχε επιβαρυνθεί από τις δουλειές στα χωράφια, κάτι που δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Πηγή: ilialive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα