Φόβοι για σχέδιο μαζικής απόδρασης από τις φυλακές

Την εκτίμηση ότι υπάρχει συμφωνία φυλακισμένων «πυρήνων» και βαρυποινίτη, για οργάνωση εξεγέρσεων σε φυλακές της χώρας, «επικοινωνιακή» επίθεση, απεργίες πείνας, απειλές και μηνύσεις σε στελέχη του σωφρονιστικού συστήματος, κάνουν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι όλα τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται σε σχέδιο 4 σημείων για ομαδική απόδραση τρομοκρατών και βαρυποινιτών ακόμη και με δεκαθέσιο… ελικόπτερο, πριν από την ολοκλήρωση της κατασκευής της φυλακής υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.

Οι

πληροφορίες αυτές προέρχονται από ενδείξεις και στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι συγκεκριμένοι έγκλειστοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προς όφελός τους αναταραχή, την οποία θα εκμεταλλευτούν για να αποδράσουν από τα υποκαταστήματα που κρατούνται, πριν από την ολοκλήρωση των έργων στο Δομοκό και τη μεταφορά τους εκεί.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» επίδοξοι δραπέτες είναι τα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», ο Παναγιώτης Βλαστός, ένας ακόμα μεγάλος βαρυποινίτης του … Χαϊδαρίου, τον οποίον δεν ονοματίζουν, και μερικοί ακόμη ποινικοί κρατούμενοι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι γύρω στα τέλη του Μάη προσδιορίζεται χρονικά η πρώτη μεταφορά φυλακισμένων στις φυλακές Δομοκού, οπότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και μετασκευές.

Keywords
Τυχαία Θέματα