Φόβοι αυτοκτονίας του Πιστόριους!

Άμεσος κίνδυνος για τον Πιστόριους να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού όπως αναφέρει η ψυχιατρική έκθεση, πάσχει από μετατραυματικό στρες.

Με άλλα λόγια, ο παραολυμπιονίκης από τη Νότιο Αφρική, τελεί υπό μία μόνιμη κατάσταση πένθους και οδύνης για τον χαμό της αγαπημένης του, αλλά και για ο,τι επακολούθησε από κει και πέρα!

Φυσικά, ο Εισαγγελέας που από την πρώτη στιγμή ήταν καταπέλτης κατά του Πιστόριους,

αμφισβήτησε την αγάπη του Πιστόριους απέναντι στην όμορφη σύντροφό του, την οποία και σκότωσε πέρσι.

Ο ίδιος αρνείται ότι την πυροβόλησε σκοπίμως κι υποστηρίζει ότι την πέρασε για διαρρήκτη. Ο εισαγγελέας υποστηρίζει αντίθετα ότι ο παραολυμπιονίκης την σκότωσε ύστερα από καυγά που είχαν.

Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα, δόθηκε στη δημοσιότητα η ψυχιατρική έκθεση σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος δεν έπασχε από κάποια ψυχική διαταραχή όταν σκότωσε την Στέενκαμπ. Το πόρισμα της έκθεσης-που συντάχθηκε ύστερα από ένα μήνα ψυχιατρικής εξέτασης του αθλητή- έχουν αποδεχτεί τόσο ο εισαγγελέας όσο και οι συνήγοροι του Πιστόριους.

Ο συνήγορός του Μπάρι Ρουξ ανέγνωσε την ψυχιατρική έκθεση στο σημείο όπου αναφερόταν ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ναρκισσιστική προσωπικότητα, ούτε εκρηκτική- χαρακτηριστικό σύνηθες σε άνδρες που κακοποιούν τις συντρόφους τους- και ότι έχει ιστορικό ανασφάλειας, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις περί του αντιθέτου εντυπώσεις, που φαίνεται να έχουν κερδίσει ”έδαφος” σ’ αυτή την διαδικασία.

The post Φόβοι αυτοκτονίας του Πιστόριους! appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα